Speltips Rapid Wien – West Ham 25/11: Kan säkra gruppen

Axel Sjödin Publicerat: 25 november 2021

West Ham åker till Wien för att försöka säkra gruppsegern mot gruppjumbon Rapid Wien på torsdagskvällen.

Rapid Wien - West Ham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är toppen mot botten av gruppen här och det är såklart inget snack om vilket som är det bättre laget av dessa två kombattanter. West Ham har inför den femte omgången av gruppspelet fyra poäng ned till grupptvåan Dinamo Zagreb och kan genom vinst här säkra förstaplatsen i gruppen redan nu.

West Ham har varit i väldigt fin form på senaste och har gått bra i både ligaspelet och i Europa League. De inledde gruppspelet med tre raka segrar utan att släppa in mål och i och med den buffert de skapat ned till de andra lagen så tog sig David Moyes friheten att rotera en hel del spelare inför senaste mötet mot Genk i en match som slutade 2-2.

The Hammers har som sagt chansen att säkra förstaplatsen redan här, men i och med att det har gått så bra i ligaspelet så lär nog Moyes ta sina chanser och fortsätta rotera en hel del spelare då de möter Manchester City till helgen i en viktig match.

Inför förra ligaomgången låg de till och med delad trea med just City, men i och med att de förlorade borta mot Wolverhampton senast så har de nu halkat ned bakom Liverpool till fjärdeplatsen, något de har chans att försöka åtgärda i helgen igen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rapid Wien pressat att vinna

Hemmalaget har hittills bara spelat ihop tre poäng på fyra matcher och ligger sist i gruppen. De måste ta tre poäng mot West Ham här för att ha en chans på vidare avancemang, så det är verkligen ingen lätt sits som österrikarna har satt sig i inför den femte omgången.

Saker och ting görs verkligen inte lättare heller genom att de har hela sju spelare på skadelistan, däribland den före detta Tottenhamförsvararen Kevin Wimmer. Det är alltså ett decimerat Rapid Wien som ska ta sig an detta West Ham och de får hoppas på att Moyes väljer att rotera spelare rejält för att de ska ha någon som helst chans här.

Oavsett vad så tror jag dock inte att det kommer att bli lätt för Rapid Wien att vinna, men med tanke på hur West Hams försvar såg ut mot Genk där tre av fyra försvarare hade roterats ut så lär de i alla fall få sina chanser offensivt säkerligen.

Med tanke på att Rapid Wien själva inte har imponerat defensivt direkt så finns det förutsättningar för en målrik match och därmed spelar vi på överspelet här för 1.68 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:45
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: