Speltips Real Betis – Manchester United 16/3: Nästan klart

Axel Sjödin Publicerat: 16 mars 2023

BETINIA

Real Betis har en tuff uppgift framför sig ifall de ska lyckas vända detta dubbelmöte mot Manchester United.

Real Betis - Manchester United

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Manchester United vann öppningsmötet på Old Trafford ganska bekvämt och slutsiffrorna skrevs till 4-1. Det var inget snack om vilket som var det bättre laget förra torsdagen och det är inte mycket talar för att Real Betis ska kunna vända detta på torsdag.

Med det sagt så har Manchester United stått för ett par väldigt tveksamma resultat i ligaspelet på senare tid och deras form har börjat ifrågasättas. Förlusten mot Liverpool med 0-7 går knappt att analysera, men att de i efterföljande omgång bara kryssade hemma mot Southampton i en mållös match kom trots allt som ytterligare en överraskning.

En klart upprörd Casemiro drog på sig ytterligare ett rött kort redan i den 34:e minuten, vilket präglade matchbilden. Med det i åtanke så kanske man inte ska dra alltför stora växlar av det oavgjorda resultatet. Casemiro är i alla fall tillgänglig inför torsdagens möte, där Erik ten Hag annars kanske väljer att vila ett par spelare inför helgens kvartsfinal mot Fulham i FA-cupen.

Då Manchester United knappast har någon chans på ligatiteln så lär de dock inte riskera något på torsdag heller ska sägas. Vi kan nog förvänta oss en stark elva oavsett om ett par spelare vilas eller ej.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Betis har en tuff uppgift framför sig

Även om Real Betis åkte på en rejäl smäll uppe i England så har resultaten hemma i Spanien trots allt varit ganska bra under senare tid. De är obesegrade i fem raka matcher i La Liga där tre raka vinster har följts upp av två oavgjorda resultat mot toppmotstånd. De är i nuläget bara tre poäng bakom ett Real Sociedad som har börjat vackla och lär se sin chans att lägga beslag på fjärdeplatsen.

Att vända ett tremålsunderläge i ett dubbelmöte ute i Europa är dock verkligen inte det lättaste och det händer ytterst sällan. Även om United har svajat till lite på senaste så finns det inte mycket hopp om avancemang för spanjorernas del.

Ifall de inte får in ett tidigt mål så finns det risk att tempot att hoppet går ur dem ganska snabbt och att tempot sänks. Manchester United lär knappast vara särskilt sugna på att ta ut sig helt i ett i stort sett redan avgjort dubbelmöte heller och därmed så tycker jag att det finns ett klart spelvärde på underspelet här. United hade mycket att bevisa senast på Old Trafford, men de är inte lika starka på resande fot och Real Betis är knappast ett lag man kör över på Benito Villamarín. Så under 2,5 mål spelas för 2.00 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Hämta 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:45, torsdag 16 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo