Speltips Real Betis – Zenit 24/2: Svår att vända

Axel Sjödin Publicerat: 24 februari 2022

Real Betis håller i taktpinnen inför returen mot Zenit St. Petersburg i Europa Leagues utslagsomgång.

Real Betis - Zenit

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blev en målrik tillställning i Ryssland då öppningsmötet slutade 3-2 i Real Betis favör. Spanjorerna gick tidigt upp i en tvåmålsledning innan ryssarna inom loppet av tre minuter kvitterade genom två snabba. Innan halvlek gick spanjorerna återigen upp i ledning och tyvärr för neutrala åskådare så blev den andra halvleken inte samma målkalas.

Det var i alla fall väldigt starkt av Real Betis att åka upp till de ryska ligaledarna och vinna uppe i St. Petersburg under vintertid. Särskilt med tanke på att de fick klara sig utan både Nabil Fekir och Sergio Canales.

Real Betis har imponerat under hela säsongen och innehar fortfarande tredjeplatsen i behåll i La Liga. Offensivt har de sett strålande ut under säsongen med en mängd vassa målskyttar i truppen.

Formen ser också väldigt fin ut med fyra raka vinster och åtta vinster på de nio senaste matcherna. Zenit kommer troligtvis att få det tufft på Benito Villamarin att döma av hur hemmalaget har sett ut sedan årsskiftet.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Zenit har inte haft matchtempo i kroppen

I och med att Zenit förlorade hemma så ser utsikterna för avancemang inte särskilt ljusa ut. Säsongen i ryska Premjer-Liga har uppehåll för tillfället och Zenit hade väl knappast matchtempo i kroppen efter att bara ha spelat ett par vänskapsmatcher mot danskt motstånd sedan nyår.

Att då direkt sättas mot ett formtoppat Real Betis är inte den lättaste uppgiften och det kan mycket väl ha gjort så att deras europeiska äventyr tar slut här. Den ryska ligan startar upp igen först till helgen så de har i alla fall fått vila sedan den senaste matchen.

Zenit hade mycket av spelet i öppningsmatchen, men besitter inte alls samma spets som Real Betis och det kan vara en avgörande faktor även nu på torsdag. Med en uddamålsledning så har spanjorerna knappast råd att slappna av heller så de lär kliva in med samma intensitet som senast.

Därmed tror jag att Real Betis kommer att vara numret större hemma på Benito Villamarin och vi spelar därmed på den raka ettan för 2.00 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Betis vinner
Odds: 2.00
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: