Speltips Rio Ave – AC Milan 1/10: Inte drömlottning

Simon Pålsson Publicerat: 1 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Utan Zlatan Ibrahimovic i laget lär AC Milan få det relativt tufft borta mot Rio Ave från den portugisiska ligan den 1 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Nu återstår det bara en utmaning och en match innan den italienska storklubben AC Milan åter kan vara klara för ett europeiskt gruppspel. Det vore förödande att missa det en gång till, inte minst med tanke på att man har någonting nytt på gång.

Den här gången är det Rio Ave från Portugal som står för motståndet, och AC Milan gäller som favoriter inför avsparken på torsdagskvällen.

Rio Ave är precis den typen av lag som har en tendens att falla lite i glömska, och som i konkurrensen med inte minst FC Porto och Benfica inte direkt är laget eller klubben som sticker ut på den internationella scenen.

Men med det sagt har man ganska gedigen erfarenhet från europeiskt kvalspel, och har ett par starka skalper med sig från de senaste säsongerna.

Om vi bara isolerar oss till den här säsongen slog man senast ut turkiska Besiktas på bortaplan, efter förlängning. 1-1 gjorde att matchen behövde förlängas och där var det portugiserna som var starkast. Det måste man ändå se som en ordentlig fjäder i hatten.

Dessutom har man öppnat ligaspelet ganska lovande, även om 0-0 senast mot Vitoria Guimaraes inte var enligt plan. Allra helst hade man velat fortsätta på segerspåret för att haka på i toppstriden i Portugal.

AC Milan är försvagade

I helgen tog AC Milan en programenlig vinst borta mot nykomlingarna Crotone i Serie A, men i ärlighetens namn är det en vinst som man ska ta utan att behöva mäkta med en maxprestation eller någonting i närheten av det.

Det som oroar är att Zlatan Ibrahimovic, som smittats av corona, inte kan spela för AC Milan, som dock klarade sig bra utan svensken både mot Crotone och förra veckan mot Bodø/Glimt. Som det ser ut nu, i skrivande stund, spelar svensken inte här heller. Det är som bekant hårda restriktioner på det där i Europaspelet.

Därför tror jag att AC Milan kan få det tuffare än vad många anar här, och jag tror på en tät historia mellan två rutinerade lag i dessa sammanhang.

Under 2,5 mål spelas till 1,80 gånger såsen hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, torsdag 1 oktober 2020
TV:  Aftonbladet TV
Stream:  Aftonbladet TV

Jämför odds: