Speltips Röda Stjärnan – AC Milan 18/2: Tungviktsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 18 februari 2021

Europa Leagues sextondelsfinaler inleds på torsdagen och då spelar FK Crvena Zvezda hemma mot AC Milan den 18 februari 2021.

Röda Stjärnan - AC Milan

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det här hade kunnat vara en åttondelsfinal i Champions League om stjärnorna stod rätt på himlen, men så är inte fallet den här säsongen, när AC Milan istället får spela borta mot FK Crvena Zvezda i den första av två 16-delsfinaler i Europa League.

Det är nog lite tungt att vänja sig vid en verklighet där man snarare är lag för Europa League än Champions League, men av allt att döma är det på väg att ändras i det senare fallet i alla fall.

Röda Stjärnan står inför en minst sagt tuff uppgift här och frågan är i vilken utsträckning som Europa League ska till att prioriteras.

AC Milan har nu en minst sagt tung match i helgen när ligaderbyt mot Inter väntar, och med tanke på att man har chans på att vinna Serie A är frågan om man inte prioriterar helt och fullt på det? Samtidigt finns det en stark trupp med spelare som gärna får chansen här.

Men känslan är hur som helst att Stefano Pioli kommer att kunna vila en eller två nyckelspelare, då inte minst i form av Zlatan Ibrahimovic, som kan behöva vara redo att spela 90 minuter i helgen i det tunga derbyt. Det är viktigare i just det här läget.

Röda Stjärnan med skadeproblem

Röda Stjärnan kommer till spel utan sin stora stjärna Aleksandar Katai, som har problem med en lårskada och därmed inte kan utöka sin målskörd från gruppspelet. Då hann spelaren göra totalt två mål på tre spelade matcher.

AC Milan har egentligen bara Brahim Diaz på skadelistan, men frågan är snarare hur man prioriterar den här matchen och om man av den anledningen vilar spelare.

Känslan här är att vi kan få se lite mer återhållsamma lag, innan det smäller på riktigt i returmötet om en vecka.

Under 2,5 mål spelas till 1,87 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,87
Bolag: Betfair
Spelstopp: 18:55, torsdag 18 februari 2021
TV:  kanalnio logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: