Speltips Roma – Manchester United 6/5: Dött returmöte

Simon Pålsson Publicerat: 6 maj 2021

AS Roma gäller som klar underdog inför matchen mot Manchester United, efter att ha förlorat med hela 6-2 i den första matchen.

AS Roma - Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det kändes länge som att AS Roma hade goda chanser att få med sig ett bra resultat från det första mötet i Manchester, med en stark första halvlek, två gjorda mål framåt och en offensiv som kunde slå hål på motståndet.

Men så vaknade Manchester United till liv på allvar och kunde till slut gå ifrån till hela 6-2 efter en avslutning på matchen som verkligen inte var någonting att skryta med från AS Romas sida.

Det var ett riktigt debacle till match för deras del. Inför nästa säsong kommer AS Roma att ändra om kring laget, med José Mourinho som tar över som ny manager. Det gör matchen mot Manchester United till ett litet Mourinho-derby, eftersom portugisen var verksam i den engelska storklubben under många år.

I helgen spelade Manchester United aldrig någon match då mötet med Liverpool ställdes in och därmed är spelarna ännu mer utvilade den här gången. Som om det inte redan kändes kört för den italienska storklubben AS Roma på förhand.

Odds i Europa League

AS Roma har återigen en lång skadelista med sig till den här matchen och det är uppenbart att det gör laget klart svagare på förhand.

Leonardo Spinazzola, Nicolo Zaniolo, Pedro, Pau lopes, Riccardo Calafiori och Stephan El Shaarawy kommer inte att kunna vara med laget för att försöka vända på steken i den här semifinalen. Det lär inte heller Jordan Veretout kunna vara.

Men på det hela taget har man i AS Roma ett synnerligen starkt lag, ändå, även om jag inte tror att det räcker för att rubba Manchester United nu heller.

Gästerna har med sig full trupp, sånär som på Anthony Martial och Phil Jones, och för deras del handlar det nu om att försöka göra det bästa av situationen. Man är i princip redan klara för finalen, men behöver bevaka sin ledning hela vägen in i mål.

Över 3 mål (asian handicap) spelas till 1,75 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, torsdag 6 maj 2021
TV:  kanalnio logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: