Speltips Royal Antwerp – Tottenham 29/10: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 29 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Royal Antwerp vann sin första match, men måste gälla som underdog inför mötet med Tottenham Hotspur i Europa League den 29 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betfair!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är förmodligen många som nickar gillande när man hör det klassiska namnet Royal Antwerp, men det är inte direkt det lag som man har haft allra bäst koll på de senaste säsongerna. Det forna storlaget har inte kunnat dominera på samma sätt i Belgien som man gjorde där ett tag.

Anledningen är såklart att konkurrensen blivit tuffare, men som det ser ut nu har man prickat rätt i formen och ser ut att göra en väldigt bra inledning på säsongen. Just nu står Royal Antwerp på fem raka vinster, varav fyra i det inhemska ligaspelet. Det gör att man seglat upp i topp av belgiska ligan och plötsligt är en klar titelutmanare. Det måste man ta och lyft apå hatten för.

I den första rundan av Europa League vann Royal Antwerp dessutom en tät historia borta mot Ludogorets med 2-1, ett lag som faktiskt gjort sig kända som ett habilt lag i Champions League de sista säsongerna. Det såg man kanske inte riktigt komma.

Nu är utmaningen klart tuffare när Royal Antwerp ska spela hemma mot Tottenham Hotspur, ett lag som kanske inte sprudlar på alla sätt, men som är otroligt svåra att slå. Det är ett lag som om man vill kommer att städa av Royal Antwerp.

Tottenham Hotspur visade i den första rundan av Europa League att man har vad som krävs för att städa av sämre lag, när man slog LASK Linz med klara 3-0 på hemmaplan. Nu vill man förmodligen ha precis en sådan insats i den här matchen.

Royal Antwerp får det tufft

Royal Antwerp må befinna sig i ett slags stim och ska man ha någon chans i en sån här typ av match behöver man nog befinna sig i just ett sådant stim. Men frågan är om det verkligen räcker i den här matchen?

I hemmalaget kommer Aurelio Buta inte till spel, och det gör inte heller Matheus, Sander Coopman eller Alexis de Sart. Med det sagt kan Royal Antwerp mycket väl formera en startelva som är precis som den senast, och då vann man ju trots allt.

I bortalaget är Joe Rodon utanför laget, vilket även Japhet Tanganga är. Steven Bergwijn och Serge Aurier kommer att testas sent, men man tar inga risker i den här matchen.

Tottenham Hotspur vinner spelas till 1,57 gånger såsen hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos betfair – Få upp till 100 riskfria kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham Hotspur vinner
Odds: 1,57
Bolag: Betfair
Spelstopp: 18:55, torsdag 29 oktober 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: