Speltips Spartak Moskva – Leicester 20/10: Tidig avspark

Martin Efvergren Publicerat: 20 oktober 2021

Leicester City är i stort poängbehov då man tar sig an Spartak Moskva på bortaplan i Europa League. Matchen spelas onsdagen den 20 oktober 2021 med avspark redan kl 16.30.

Spartak Moskva – Leicester

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester och Napoli var två av Europa Leagues främsta favoriter inför turneringen. Men efter två spelade omgångar i grupp C är det Legia Warszawa följt av Spartak Moskva som, något överraskande, toppar tabellen.

Spartak Moskva inledde Europa League-gruppspelet med att förlora med 1-0 hemma mot Legia Warszawa efter att polackerna avgjort på tilläggstid. Därmed såg läget mörkt ut men man kunde direkt reparera det genom att skrälla borta mot Napoli i den andra matchen. Det blev en händelserik tillställning som man man till slut vann med 3-2.

I den ryska ligan står man på 17 poäng efter elva omgångar, vilket ger en sjunde plats. Efter en något sämre inledning har man vunnit två av de tre senaste matcherna och i helgen kryssade man i derbyt mot Dinamo Moskva då man vände 0-2 till 2-2 i matchens slutminuter.

Leicester City har inte hittat rätt under säsongsinledningen men kanske var 4-2-segern mot Manchester United i lördags början på en vändning. Efter åtta omgångar står man därmed på elva poäng och en mittenplacering i tabellen.

I Europa League var man favoriter hos spelbolagen till att ta hem hela turneringen men inte heller där har man levt upp till förväntningarna så här långt. I den första matchen spelade man 2-2 hemma mot Napoli och senast blev det förlust med 1-0 borta mot Legia Warszawa.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Favoriterna Leicester står alltså på en poäng efter två matcher vilket gör att man nog behöver gå för en seger här. Hos spelbolagen är man, sett till vad man presterat den här säsongen, förvånansvärt klara favoriter i den här bortamatchen då en rak tvåa ger cirka 1.80 gånger pengarna.

Man övertygade visserligen mot Manchester United i helgen men det gjorde man inte i sin senaste bortamatch i Europa League mot Legia Warzsawa. Det finns en hög potential i Brendan Rodgers lagbygge men hittills har jämnheten i prestationerna saknats.

Leicesters behov av att vinna den här matchen bör kunna borga för en ganska öppen matchbild. Rui Vitorias Spartak Moskva är normalt sett inget defensivt balanserat lag och på hemmaplan lär man inte gå för något annat än tre poäng.

Jordan Larsson är fortsatt mållös för sitt Spartak men har inte tappat sin plats i startelvan. I helgen startade han i derbyt mot Dinamo där laget svarade för en stark upphämtning efter att Larsson bytts ut i den 85:e minuten. 3-2-segern borta mot Napoli i EL senast lär också bidra till att man kommer med en ganska bra känsla till den här matchen.

Dessa förutsättningar talar för att det kan bli ett par mål i den här matchen och mitt spel blir att båda lagen gör mål. Det spelas till 1.73 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1.73
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:30, onsdag 20 oktober 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: