Speltips Tottenham – Dinamo Zagreb 11/3: Rak seger

Simon Pålsson Publicerat: 11 mars 2021

Dinamo Zagreb är ingen enkel motståndare, men Tottenham Hotspur har prickat formen och bör gälla som favoriter den 11 mars 2021.

Tottenham Hotspur - Dinamo Zagreb

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter att ha varit ute och spelat i Europa under många, många år har Dinamo Zagreb skaffat sig en ställning som ett rutinerat, meriterat lag på den här nivån. Den typen av grund är alltid bra att ha för den som ska ta sig an ett på pappret starkare lag.

För efter ett starkt gruppspel och en vass sextondelsfinal mot FK Krasnodar ska Dinamo Zagreb nu ta sig an det som är det svåraste motståndet hittills i Europa League. Nu behöver man helt plötsligt verkligen dra nytta av all erfarenhet man har.

Men det som möjligen kan tala för Dinamo Zagreb inför den här matchen är det faktum att man går urstarkt i alla möjliga tävlingar. Bara i Europa League har man vunnit samtliga matcher från den tredje gruppspelsomgången och framåt.

Om vi ser till ligaspelet och spelet i den inhemska cupen har Dinamo Zagreb också radat upp vinst på vinst. Det har skett på ett sätt som gör att man är helt omöjliga att vifta bort som betydelselösa inför den här matchen.

Men med det sagt är det helt fel läge att möta Tottenham Hotspur, som vaknat till liv och som nu har en Gareth Bale i strålande slag. Det som däremot kan tala för Dinamo Zagreb inför den här matchen är att det på söndag väntar Londonderby mot Arsenal för Tottenham Hotspur. Hur formerar man egentligen laget här?

Målspelet kan locka

Om det inte vore för helgens Londonderby hade det raka spelet på hemmalaget varit mest intressant här, men då ska man alltså komma ihåg det faktum att Tottenham Hotspur kan komma att vila en eller ett par spelare. Gareth Bale har exempelvis spelat otroligt mycket sista veckorna.

1,43 ger det raka spelet på Tottenham Hotspur som allra bäst och det är inte heller tillräckligt bra för att man ska känna säkerhet inför mötet med Dinamo Zagreb.

Därför blickar vi åt ett annat håll.

Dinamo Zagreb kommer med starkast möjliga lag, sånär som på skadade Sadeh Moharrami. Man får däremot tillbaka Bartol Franjic, som var avstängd senast.

Tottenham Hotspur kan i princip formera sitt bästa lag och behöver inte bekymra sig över några skador, men det mesta pekar på att man roterar en del i startelvan.

Under 3,25 mål (asian handicap) spelas till 1,69 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,69
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 21:00, torsdag 11 mars 2021
TV:  eurosportplayer logo
Stream:  eurosportplayer logo