Speltips Tottenham – LASK 22/10: Urladdning

Simon Pålsson Publicerat: 22 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Efter att ha tappat i helgen tror jag att Tottenham gärna vinner hemma mot LASK i Europa League torsdagen den 22 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Europa League-gruppspelet är tillbaka och vårt huvudsakliga fokus hamnar såklart på de allra största lagens matcher. Det är inte matcher i paritet med matcherna som spelas i Champions League, men på ena sidan kan man åtminstone hitta ett lag som får det att kittla.

Tottenham Hotspur kliver i utgångsläget in som en av favoriterna till att vinna hela den här turneringen. Det är i grunden ett lag och en trupp som har den kapaciteten, och med José Mourinho vid rodret vet vi också vad man kan uppnå. Portugisen har vunnit både Europa League och Champions League under sin långa, mestadels framgångsrika karriär som tränare.

I helgen föll man igenom mot West Ham United och tappade besinningslöst nog hela 3-0 till 3-3 och tappad poäng. Fantastiskt på det mest ofantastiska sättet för Spurs, den saken är säker.

LASK Linz då? Jo, det är ett lag som varit ute i Europa en del på slutet, men som såklart inte ska ha någonting att sätta emot här. Om Tottenham Hotspur nu vill vinna. Å andra sidan har man god form hemma i Österrike, där man i för sig föll med hela 3-0 i toppmötet med Rapid Wien innan landslagsuppehållet.

Spurs är för bra

Tottenham Hotspur har sakta men säkert byggt om sin trupp under sommaren, men det viktiga är kanske trots allt att man försöker behålla sina bästa spelare som Heung-Min Son under en lång tid framöver. Enligt rapporter i den internationella nättidningen The Athletic har man snart kommit överens om ett nytt långtidskontrakt för honom.

I övrigt är det intressant att se hur Gareth Bale nu tar sig in i laget igen, och det är nog ingen vågad gissning att han får minuter här. Men vågar man rent av starta med walesaren? Det är viktigt att spela honom i form så tidigt det bara går, för att kunna dra ordentlig nytta av att han numera är en del av truppen.

Joe Rodon blev klar i veckan, men är inte tillgänglig u Europaspelet. Eric Dier och Erik Lamela står som osäkra kort, medan Japhet Tangana fortfarande står utanför truppen på grund av sin skada.

I bortalaget är Dominic Reiter inte med i truppen då han är korsbandsskadad och därmed inte spelar mer under den här säsongen. Å andra sidan måste jag erkänna att jag inte har stenkoll på detta LASK. Det här är dock en motståndare som Tottenham Hotspur ska städa av.

Tottenham Hotspur -1,25 (asian handicap) spelas till 1,70 gånger smeten hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos comeon – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham Hotspur -1,25 (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, torsdag 22 oktober 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: