Speltips Tottenham – Maccabi Haifa 1/10: Formalitet

Simon Pålsson Publicerat: 1 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tottenham Hotspur måste bara städa av det israeliska motståndet Maccabi Haifa i Europa League-playoff den 1 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är en på pappret överkomlig uppgift som nu väntar den engelska storklubben Tottenham Hotspur i den sista kvalrundan till Europa League-gruppspelet, men faktum är att jobbet måste göras och att man inte har råd att klanta bort den här chansen helt i onödan.

I sig är inte Europa League den allra sexigaste turneringen, och för många storklubbar runt om i Europa har det länge funnits en trend att slarva bort, eller helt enkelt inte bry sig om den här turneringen. Men känslan är att det så sakteliga har skärpts till på slutet.

Dels har det att göra med att man nu får en plats till Champions League om man vinner huvudturneringen, och det ger ett extra incitament att satsa här. Inte minst för lag som Tottenham Hotspur, som riskerar att missa CL-platsen via det inhemska ligaspelet, kan det vara en bra bakdörr att ha med sig.

Nu har Tottenham Hotspur dessutom öppnat säsongen ganska starkt, och bör kunna köra över ett lag som Maccabi Haifa. På pappret är det stor skillnad på lagen, och inte minst ekonomiskt har Tottenham Hotspur ett enormt försprång.

Tidigare under kvalspelet har man slagit Plovdiv och Shkendija. Det har inte varit med enorm marginal, men det har å andra sidan varit två tuffa bortaresor.

Tottenham Hotspur vinner

Maccabi Haifa har under det här Europa League-kvalet gjort ett par starka prestationer, och det faktum att man är framme vid den här sista kvalrundan är ett bevis på att man trots allt är ett lag som man ska räkna med i dessa sammanhang.

Nu är det ingen drömlott att få Tottenham Hotspur – och dessutom på bortaplan – men karaktären på det här laget är inte att man lägger sig ner och ger upp på förhand. Det är min absoluta övertygelse så här inför matchen.

Just nu har man i bortalaget ganska god form också, med idel vinster i det inhemska ligaspelet och seger inte minst mot FC Rostov i den senaste kvalrundan. Den ryska storklubben är faktiskt inte så enkel att slå, varpå Tottenham Hotspur nog får förvänta sig en svårslagen motståndare här.

Maccabi Haifa +2.25 (asian) spelas till 1,60 gånger smeten hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Maccabi Haifa +2.25 (asian handicap)
Odds: 1,60
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, torsdag 1 oktober 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: