Speltips Villarreal – Dinamo Zagreb 15/4: Formalitet

Simon Pålsson Publicerat: 15 april 2021

Villarreal gör ingen besviken när man har allting i egna händer inför returmötet med Dinamo Zagreb i Europa League.

Villarreal - Dinamo Zagreb

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om det är någonting man brukar kunna räkna med är det spanska lag som spelar ute i Europa och frågan är om Villarreal inte är det bästa beviset på det? Precis det resonemanget förde jag inför den första matchen mot Dinamo Zagreb.

Precis som väntat gjorde Villarreal precis vad man ville och vann med 1-0, någonting som gör att spanjorerna nu sitter ordentligt i förarsätet inför returen.

Dinamo Zagreb slog som bekant ut Tottenham Hotspur senast och visade då att man har vad som krävs för att vända underlägen, men skillnaden då gentemot mötet med Villarreal är att man avslutade på hemmaplan den gången. Nu har man redan förlorat hemmamatchen.

Villarreal har inte den bästa säsongen bakom sig i La Liga, men jag vet att man nu pioriterar Europaspelet extremt högt. Jag kan inte se hur man ska snubbla bort den här chansen att gå till semifinal och väl där vet vi att precis allting kan hända.

Oddset i Europa League

Villarreal stod alltså för en stark insats i den första matchen och visade återigen att man är ett lag som gjort för att spela ute i Europa. Där kommer vi alltid att få se det bästa av det här spanska laget, vars säsong hemma i Spanien kanske inte riktigt har motsvarat förväntningarna.

Det mesta pekar nu på att man borde ha goda förutsättningar att göra en stark insats även i returen och med 1-0 att gå på ska det mycket till för att man klappar igenom här.

Pervis Estupinan och Vicente Iborra är två spelare som båda behöver stå över av skadeskäl. Det är klart att det gör laget aningen sämre på bredden.

Men det går inte att jämföra med skadefrånvaron i Dinamo Zagreb. Det är bara en spelare, men det är den viktige målskytten Bruno Petkovic som inte kan spela. Det är en anfallsspelare som hade behövts när man nu måste vända på underläge från den första matchen.

Under 2,5 mål spelas till 1,82 gånger såsen hos Betsafe. Villarreal nöjer sig med att vinna med något enstaka mål igen.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,82
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, torsdag 15 april 2021
TV:  eurosportplayer logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: