Speltips Villarreal – Dynamo Kiev 18/3: Bogsering

Simon Pålsson Publicerat: 18 mars 2021

Dynamo Kiev har i mina ögon en liten chans att ta sig till kvartsfinalen, men måste göra minst två mål borta mot Villarreal i Europa League.

Villarreal - Dynamo Kiev

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Precis som vi hade på känn var det också ett ganska ensidigt första möte när Dynamo Kiev och Villarreal spelade mot varandra i Europa League-åttondelsfinalen förra veckan.

Då valde vi att ställa oss i spanjorernas ringhörna och efter 90 spelade minuter hade Dynamo Kiev mycket riktigt haft det tufft på sin egen hemmaplan, och hade fått se gästerna vinna med 2-0 efter att man inte riktigt haft någonting att sätta emot.

Att spanska lag är starka ute i Europa är ingen hemlighet och nu var det Dynamo Kievs tur att erfara detta i en match där man i mina ögon var det klart sämre laget.

Faktum är att Dynamo Kiev nu har tre raka matcher mot Villarreal utan att göra mål framåt och när mötet nu känns avslaget inför returen förväntar jag mig inte mycket mer i den här matchen.

Villarreal blandar och ger hemma i La Liga, men ute i Europa League är man ett lag som kan hota alla lag. Det är ingen hemlighet att spanska lag leder utvecklingen och det gör att ett mittenlag som Villarreal också är bra nog att slå mästare från andra länder på ett övertygande sätt.

Ingen målfest

Villarreal är i mina ögon nästan redan klara för kvartsfinal och det ska enormt mycket till för att man ska klappa igenom och bjuda in Dynamo Kiev i matchen här. Frågan är om ens ukrainarna åker till matchen med förhoppningar om att vända det här?

Det som i för sig är stärkande för Dynamo Kiev är att man nyligen fått tillbaka spelare som Denys Popov och Viktor Tsgankov till den här matchen, och att man har Tudo Baluta, Benjamin Verbic, Denys Harmash, Volodymyr Kostevych, Myktya Burda och Ruslan Nescheret på skadelistan. Det är tunga tapp trots allt och det gör Dynamo Kiev till ett bättre lag.

Villarreal har Alberto Moreno och Vicente Iborra borta, med Francis Coquelin, Ruben Pena och Fernando Nino som lite osäkra spelare.

Hemmalaget har fem hållna nollor på sina sju senaste matcher i Europa League, har bara misslyckats med att vinna en av sina nio senaste matcher i turneringen och fortsätter att se starka ut när man spelar i Europa, såväl hemma som borta.

Under 2,5 mål spelas till 1,92 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,92
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 21:00, torsdag 18 mars 2021
TV:  eurosportplayer logo
Stream:  eurosportplayer logo