Speltips West Ham – Lyon 7/4: Öppningsmötet i kvarten

Axel Sjödin Publicerat: 7 april 2022

West Ham ställs mot Lyon i kvartsfinalerna av Europa League och vi kikar närmare på den första matchen i dubbelmötet.

West Ham - Lyon

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det går kanske inte att räkna bort West Ham helt från Champions League-striden i Premier League, men fokuset lär nog ligga på Europa League i nuläget där de nu möter Lyon i kvartsfinalen.

Det blev ett dramatiskt avslut på dubbelmötet mot Sevilla i åttondelsfinalen där West Ham lyckades vända ett underläge från första matchen och senare avgjorde i förlängningen genom Andrij Jarmolenko.

Sevilla är på papperet åtminstone ett klart tuffare motstånd än vad Lyon är och The Hammers lär se sin chans att ta sig vidare till semifinalen. De har dock blandat och gett en del under senare tid och har inte direkt övertygat i ligaspelet, men West Ham har ett starkt lag som absolut kan utmana om titeln.

Manuel Lanzini är avstängd inför öppningsmötet och Ben Johnson är tveksam till spel, men de har fått tillbaka Jarrod Bowen som har varit den spelare som axlat West Hams målproduktion under vårkanten där Michail Antonio inte har övertygat. Bowen kom tillbaka i helgen och var den som avgjorde mot Everton i deras 2-1-vinst.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lyon har visat sig svårslagna på bortagräs

Ingen lär ha missat Lyons haltade säsong efter att ha varit med och utmanat om titeln under den väldigt spännande franska titelstriden förra våren. De är inte helt avsågade från Europaplatserna i Ligue 1 ännu, men de ligger på nionde plats i tabellen och har inte levt upp till de förväntningar som finns på en klubb som Lyon.

Men de har trots allt tagit sig till kvartsfinalen i Europa League där de slog ut Porto i ett jämnt dubbelmöte förra omgången. Porto är inget lätt lag att möta och det var imponerande att de lyckades få med sig en 1-0-seger nere i Portugal, men West Ham lär nog bli ett snäpp tuffare.

Lyon har dock varit väldigt bra på bortaplan under senare tid, det är framförallt hemma på Parc Olympique Lyonnais som de har lämnat mer att önska. De kliver också in i dubbelmötet med en Moussa Dembele i toppform, vilket West Ham får se upp med.

West Ham är inte heller särskilt vassa på att hålla tätt bakåt och därmed spelar vi på att båda lagen gör mål i öppningsmötet för 1.73 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.73
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: