Speltips West Ham – Sevilla 17/3: Offensiva avbräck

Axel Sjödin Publicerat: 17 mars 2022

West Ham tar emot den spanska ligatvåan Sevilla i en spännande Europa League-retur på Olympiastadion i London.

West Ham - Sevilla

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppningsmötet i Spanien var en målsnål affär, men där Sevilla vann välförtjänt med 1-0. Matchens enda mål kom från ett distinkt avslut på halvvolley från Munir El Haddadi i en frisparkssituation, vilket gör att de går in i returen med en svag fördel.

Då Sevilla i stort sett har skrivits bort från titelstriden efter att Real Madrid nu har utökat försprånget till tio poäng så lär Europa League vara fokuset för Julen Lopeteguis mannar. Finalen spelas nämligen i just Sevilla och en seger i Europa League hade varit ett perfekt sätt att kröna en hittills fantastisk säsong för klubben.

Formen har dock avtagit något på senare tid och de har fått nöja sig med många kryss i ligaspelet, men har trots det ändå en liten buffert ned till de jagande lagen. Deras två senaste resultat i ligaspelet där de har kryssat mot både Alavés och Rayo Vallecano är inte särskilt imponerande, men Sevilla är åtminstone väldigt svårslagna och har inte förlorat i La Liga sedan slutet av november.

De har minst antal insläppta mål i Spanien och är väl rustade för att åka och spela av en bortamatch där de går vidare på kryss. De är dock försvagade offensivt med Papu Gómez skadad, Lucas Ocampos avstängd inför returen och Erik Lamela tveksam till spel.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Riskerar att sakna både Antonio och Bowen

Även West Ham har haft en svagare period i ligaspelet där de har tappat väldigt mycket mark i striden om den sista Champions League-platsen. I de tre senaste ligamatcherna har dock visat lite prov på förbättring. De har vunnit mot både Wolves och nu senast Aston Villa samtidigt som de spelade bra, trots förlust, mot Liverpool tidigare under månaden.

Det är framförallt målskyttet som har varit ett problem för Londonklubben, som vanligtvis brukar vara rätt målglada. Michail Antonio har inte alls presterat under våren och har fortfarande inte gjort mål i ligan sedan nyårsdagen. Samtidigt så har Jarrod Bowen axlat ansvaret för målskyttet, men är sedan ett par matcher tillbaka numera skadad. Även Antonio är tveksam inför returen då han åkte på en smäll mot Aston Villa.

Det är tunga avbräck inför en match där de behöver få in mål mot ett väldigt defensivt skickligt lag. Vi spelar därmed på dubbelchans X2 i kombination med under 2,5 mål som bör sitta med tanke på de offensiva avbräcken i båda lagen. Spelet hittar du hos Expekt för 2.45 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & under 2,5 mål
Odds: 2.45
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: