Speltips Zenit – Real Betis 17/2: Tuff bortamatch

Axel Sjödin Publicerat: 17 februari 2022

Zenit tar emot Real Betis till Sankt Petersburg stadion i det första av två möten i Europa Leagues utslagsomgång.

Zenit - Real Betis

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I skuggan av Barcelona – Napoli så spelas ännu en väldigt intressant match med tidig start under torsdagens Europa League. Det förväntas bli en jämn tillställning då den ryska storklubben tar emot spanska Real Betis som har imponerat i La Liga under säsongen.

Det var nog många svenskar som följde Zenits rätt korta Champions League-äventyr då de spelade i samma grupp som Malmö. Juventus och Chelsea var dock ett alldeles för tufft motstånd för dem båda, men Zenit visade trots allt att de var klart bättre än Malmö genom deras 4-0-kross och måste ses som en farlig motståndare i Europa League.

I dagsläget så ser Zenit ut gå mot sin fjärde raka titel i ryska Premjer-Liga där de har varit överlägsna under de senaste åren. Deras ligaledning har dock krympt till endast två poäng efter att ha kryssat i tre av sina fem senaste matcher.

De har inte heller spelat en officiell match i år då det har varit uppehåll i den ryska ligan, men de har iallafall tränat mot flera danska lag i Atlantic Cup under februari. Men även om Zenit inte är i toppform så lär det inte vara roligt för ett spanskt lag att åka upp till Ryssland mitt i vintern.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Stark säsong hittills från Real Betis

Real Betis har fortsatt ett grepp om tredjeplatsen i La Liga och har stått för en väldigt fin säsong hittills. Manuel Pellegrini är påväg att leda laget till Champions League för första gången sedan säsongen 05/06 och ännu har de inte visat några tecken på att stanna av.

De har dock inte imponerat lika mycket i Europaspelet där de slutade på andraplats i grupp G bakom Leverkusen – en poäng före Celtic på tredje plats. Frågan är hur hårt de kommer att prioritera Europa League när läget ser ut som det gör i ligan. Spanska lag har dock sedan länge tagit Europa League på allvar och är alltid farliga i slutspelet.

Inför torsdagens möte riskerar de dock att vara utan ett par nyckelspelare. Nabil Fekir är avstängd inför bortamötet och både Sergio Canales och Guido Rodríguez är tveksamma till spel, men nära att komma tillbaka från skador.

Det är en tuff match att sia om, men då Zenit lär vara lite rostiga samtidigt som Real Betis saknar lite spets utan både Fekir och Canales så kan det mycket väl bli en lite avvaktande match i den ryska kylan. Vi spelar därmed på under 2,5 mål för 1.95 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.95
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: