Speltips Zorya – Leicester 3/12: Klasskillnad igen

Simon Pålsson Publicerat: 3 december 2020

Senast det begav sig vann Leicester City med klara 3-0 och nu är man åter klar favorit mot Zorya i Europa League den 3 november 2020.

Zorya - Leicester City

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Det har spelats fyra omgångar och när den femte omgången på torsdagskvällen är avklarad känns det som att vi vet det mesta om vad som väntar i Europa League. Men i flera grupper känns det redan nu ganska klart vad det är som väntar.

Efter fyra omgångar har Leicester City tagit kommandot i toppen, skaffat sig 10 av 12 möjliga poäng och placerat sin ena fot i 16-delsfinalerna till våren. Det är helt enkelt tydligt att man tar det här på allvar.

I slutändan är det egentligen det som spelar roll. För att engelsmännen är det starkaste laget råder det ingen tvekan om, men det är motivationen som styr.

Sett över hela säsongsinledningen har man faktiskt varit urstarka, både i Premier League och i Europa League. I mina ögon är det solklart att Brendan Rodgers är rätt man på rätt plats.

Borta mot Zorya Luhansk kan man inte vara annat än klara favoriter. Det här är ett hemmalag som bara har en poäng hittills, och som inte har att göra i toppen av en grupp i Europa League. Det blir nog bara en formalitet det här.

Rakt spel hämtas

Zorya har inte direkt laget som man känner till allra bäst i hela Europa League, men faktum är att man har samlat på sig lite erfarenhet efter att ha varit ute och vänt i Europa ett par gånger sista åren. Det har dock inte räckt långt här och inför mötet med Leicester City kan man inte gälla som annat än klar underdog.

Inför mötet den här gången har man Maksym Kazakov på skadeslitan, men det har man haft hela tiden. Vad som verkligen oroar är det faktum att Vitalii Vernydub inte kan spela. Han är avstängd och detta sedan han fått sitt tredje gula kort senast.

Om vi ser till namnen är det klart värre tapp i bortalaget, med Daniel Amartey, Timothy Castagne och Islam Slimani utanför laget. Om det vill sig illa kommer man att behöva vila Ricardo Pereira, Caglar Soyuncu och Wilfred Ndidi ett tag till. Men vi får helt enkelt se hur det blir med den saken.

Leicester City vinner spelas till 1,71 gånger såsen hos Betsafe. Det är helt enkelt ett bättre fotbollslag på alla vis.

Speltips:

Speltips: Leicester City vinner
Odds: 1,71
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:55, torsdag 3 december 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: