Experterna tippar semifinalerna i VM 2018: ”Belgien slår Kroatien i finalen”

Simon Pålsson Publicerat: 10 juli 2018

Vad tror egentligen experter och fotbollsprofiler om veckans semifinaler i VM 2018? Spelbloggare.se sammanställer experternas dom inför VM-avslutningen.

Hasse Backe: ”Frankrike skulle kunna vara VM-vinnare”

– Frankrike har kanske VM:s mest intressanta och starkaste trupp, snudd på i alla fall. Frankrike skulle kunna vara en VM-vinnare. De har två-tre spelare på varje position i absolut högsta klass, säger Hasse Backe till C More.

Det låter som att Frankrike har goda möjligheter att gå hela vägen i VM 2018. Ett franskt VM-guld betalar 3,00 gånger pengarna hos Expekt.

Martin Åslund: ”England det ödmjukaste laget”

På sitt officiella Twitterkonto rankar Martin Åslund det engelska landslaget som det svagaste av lagen som är kvar i VM-turneringen. Samtidigt tycker han att laget har bra slagläge inför kvartsfinalen mot Kroatien.

-England, balans, bredd men inte samma spets. Dock känns England som det ödmjukaste laget som har minst prestige att förlora. Bra slagläge. Kul att vi som följt Southgate redan under U21-tiden kan konstatera att vi var rätt ute. För oavsett ranking så skiljer det bara lite, skriver Martin Åslund på Twitter.

Att England ska ta sig vidare till final och utnyttja sitt starka slagläge mot Kroatien ger 1,62 gånger pengarna hos MrGreen!

Alexander Axén: ”Belgien har sett väldigt bra ut”

– Det här är ju väldigt spekulativt, men Belgien har sett väldigt bra ut i spelet, och man slår nog Kroatien i finalen, säger Alexander Axén till Fotbollskanalen.

Det låter som att Belgien har väldigt goda möjligheter att ta sig hela vägen till en VM-final. Först måste laget dock slå ut Frankrike i tisdagens semifinal. Belgien att ta sig vidare till final ger 2,10 gånger pengarna hos MrGreen.