Gratis stream, odds och startelvor: Napoli – Inter 21/10

Spelbloggare Publicerat: 19 oktober 2017

Se Napoli – Inter utan att betala ett enda öre! Det är faktiskt inte för bra för att vara sant… Lördag, 20:45, har vi Napoli mot Inter på Stadio San Paolo i Neapel, den uppsnackade seriefinalen i Serie A. Här tas även del av de preliminära startelvorna, de bästa oddsen och all matnyttig statistik.

Gratis stream:

Unibets livestreamingtjänst är helt utan kostnad och en av de bästa på marknaden i utbud och kvalitet. Se italienska Serie A, spanska La Liga eller varför inte tennis från de största scenerna? Förutom de har de en prickfri sportbok för spel på odds samt ett fullfjädrat casino.

  Öppna ditt konto hos Unibet här, se matchen utan kostnad – och få 1 000 kronor i välkomstbonus!

När spelas matchen, TV-tider:

Vid 20:45 under lördagskvällen bjuder Napoli och Inter upp till kamp inför ett fullproppat Stadio San Paolo. Viasat Premium står för den svenska sändningen, med försnack och eftersnack och kommentatorer under matchen.

Förutsättningar och tidigare möten:

Nummer ett mot nummer två. Knappast en väntad seriefinal, även om det är två klubbar som ska vara uppe i toppskiktet av tabellen. Det som är chockerande; att Juventus, fyra, inte ens är en del av toppduon.

Sedan hade man kanske inte kunnat tro att varken Napoli eller Inter skulle vara såhär bra. De senare nämnda har ju haft betydande problem de senaste åren, men nu fått motvind och ser ut som en helt annan klubb utifrån.

Den potentiella vinnaren i matchen skulle hamna i en mycket fin sits inför framtiden. Från Inter är avståndet till närmsta jagande konkurrent i Lazio på tre poäng och Napoli är två upp. Äkta sexpoängsmöte också.

Och visst är det, ur neutral synvinkel, lite härligt att Juventus på allvar fått konkurrens i den italienska klubbfotbollen?

Napoli har vunnit alla åtta matcher, nu senast med 1-0 borta över Roma – vad som var den tuffaste matchen hittills. Men tuffare har Neapelklubben haft det ute i Champions League, med bortaförluster mot Shakhtar Donetsk, premiären, och Manchester City nu i veckan. Övrig match, när Feyenoord kom på besök, vann de.

Detta betyder alltså att Inter har 7-1-0 i resultatraden. Tappet kom när Bologna gästades, vilket var en besvikelse – spel- och resultatmässigt. Ändå säckade de inte ihop för det; har radat upp tre raka treor, varav den senaste kom mot ärkerivalen, i derbyt mot AC Milan. 3-2 slutade matchen och inte helt förvånande blev det Mauro Icardi som fick pryda rubrikerna med ett hattrick, där det sista och avgörande målet kom i den sista ordinarie spelminuten.

Inbördes statistiken lagen emellan de senaste åren – också historiskt, för den delen – är väldigt jämn, om än med fördel Napoli. Förra årets möten vann de, 3-0 på hemmaplan och 1-0 på bortaplan. De två innan, varav en i serien och en i cupen, vann Inter. Vad blir det nu?

Formstarkt mot formstarkt. Ettan mot tvåan i en seriefinal. Vi har en höjdare att se fram emot…

De bästa oddsen inför Napoli – Inter:

Statistik inför Napoli – Inter:

Vanliga frågor inför Napoli – Inter:

Var spelas Napoli – Inter?

Stadio San Paolo, Neapel.

Vilken TV-kanal sänder Napoli – Inter?

Viasat Premium.

Hur kan man streama Napoli – Inter?

Via Unibet (1 000 kr välkomstbonus)

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.