Gratis stream, odds och startelvor: Real Madrid – Eibar 22/10

Spelbloggare Publicerat: 19 oktober 2017

Hur ser man Real Madrid mot Eibar gratis? Tro det eller ej – men vi har svaret! Kostnadsfri stream, men också odds från alla möjliga marknader, preliminära startelvor och timmen innan avspark de officiella samt matnyttig information inför matchen finns att ta del av i artikeln.

Gratis stream:

Unibet har inte bara en världsklassplattform för spel, odds och casino – utan streamar sport från alla världens hörn och tänkbara sporter för deras kunder. Vi tar det på nytt; gratis! Inte ett enda korvöre som behöver betalas. Bland annat visas spanska Primera División, tyska Bundesliga och franska Ligue 1. Varför betala dyra TV-abonnemang, undrar vi?

  Öppna ditt konto hos Unibet här, se matchen utan kostnad – och få 1 000 kronor i välkomstbonus!

När spelas matchen, TV-tider:

Kvällstid, söndagens sena match från La Liga. Klockan 20:45 sparkas Real Madrid – Eibar igång på klassiska Santiago Bernabéu och matchen TV-sänds på Viasat Fotboll eller via Viaplay med kommentatorer och massa skoj runtomkring.

Förutsättningar och tidigare möten:

Det är toppen mot botten på Santiago Bernabéu, men alltjämt med Real Madrid i fara likväl som Eibar – på två olika sätt.

Topptippade Real Madrid har fått en mindre lyckad start på spelåret och det märks av att spelet inte klickat som önskat, i spelarnas frustration. En tredjeplats, som nu innehas, i Primera División är förstås inte tillräckligt för en förhandsfavorit och storklubb som ”Marängarna” är.

Från den här tredjeplatsen har Real ett hack om fem poäng upp till serieledarna tillika ärkerivalen Barcelona samt en upp till uppstickaren Valencia på silverplatsen. Resultaten må ha bättrats på under slutet, men med flera knappa vinster i matcher som de normalt brukar jogga hem med förkrossande siffror.

Det spelmässiga problemet har setts till i även Champions League, men där talar allt ändå för att det blir en plats i slutspelet efter vinster över Apoel och Borussia Dortmund samt nu senast, oavgjort mot Tottenham.

Eibar är en blåbärsklubb i den spanska klubbfotbollens finrum, särskilt i förhållande till just Real Madrid. Trots detta nåddes en mycket fin tiondeplats i fjol. Nu är situationen värre och mer pressad. Åtta matcher har slutat upp i så lite som två vinster och sju poäng. På de fyra senaste matcherna – en pinne, som kom senast hemma mot Deportivo La Coruna. Addera på denna svit; tre raka utan mål framåt…

Real Madrids favoritskap är gigantiskt inför matchen, vilket också syns på oddsmarknaden. Dock ska man ha i åtanke att de bollat mellan Champions League och spel i La Liga, varpå den fysiska statusen är tveksam. Dessutom – problem i spelet. Inte alls lika vasst, även om Cristiano Ronaldo håller på att vakna till liv.

Blir det en skräll på Santiago Bernabéu eller håller Real Madrid för favoritskapet mot bottenlaget Eibar?

De bästa oddsen inför Real Madrid – Eibar:

Statistik inför Real Madrid – Eibar:

Vanliga frågor inför Real Madrid – Eibar:

Var spelas Real Madrid – Eibar?

Santiago Bernabéu, Madrid.

Vilken TV-kanal sänder Real Madrid – Eibar?

Viasat Fotboll.

Hur kan man streama Real Madrid – Eibar?

Via Unibet (1 000 kr välkomstbonus)

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.