Gratis stream, odds och startelvor: Real Madrid – Espanyol 1/10

Simon Pålsson Publicerat: 29 september 2017

Vad sägs om att kunna se söndagskvällens ligadrabbning mellan Real Madrid och Espanyol helt gratis? Det låter kanske för bra för att vara sant, men så är fallet. Här kan du dessutom ta del av startelvor, odds och statistik inför matchen.

Gratis stream:

Världens största spelbolag, Bet365, är i framkant gällande livestreaming av fotboll och de sänder söndagskvällens match från den spanska huvudstaden. Real Madrid tar sig an Espanyol och du ser matchen hos bet365. Faktum är att de sänder samtliga matcher från La Liga – helt gratis. Registrera dig och ta samtidigt del av en välkomstbonus på 1 000 svenska riksdaler!

  Öppna ditt konto hos Bet365 här, se matchen utan kostnad – och få 1 000 kronor i välkomstbonus!

När spelas matchen, TV-tider:

Kvällsmatch i den spanska huvudstaden väntar. Real Madrid tar sig an Espanyol och Viasat Premium är den svenska tv-kanal som sänder matchen. 20:45 är avsparken satt till.

Förutsättningar och tidigare möten:

Real Madrid kliver självklart in i söndagens möte med RCD Espanyol som solklara favoriter. Detta trots att laget faktiskt har inlett ligaspelet lite trevande. Efter sex omgångar står laget på 11 inspelade poäng och har därmed hela sju poäng upp till serieledande FC Barcelona.

Det gör att varje match hädanefter är av yttersta vikt. Zinedine Zidane och hans Real Madrid har helt enkelt inte råd med fler snedsteg, något som lär underlättas av att exempelvis Cristiano Ronaldo åter är på banan. Han kan komma att bli en nyckelfigur även i den här matchen mot Espanyol.

Den katalanska klubben har tagit åtta poäng så här långt och kan därmed gå upp på samma poäng som Real Madrid om de skrällvinner den här matchen. Senast mot Deportivo La Coruna visade Espanyol den höjd som de faktiskt besitter med en 4-1-seger. Å andra sidan vittnar 5-0-förlusten borta mot FC Barcelona i början av september om att Espanyol fortsatt har det ganska tufft mot de riktigt stora lagen.

Faktum är att Espanyol har fått storstryk flera gånger om mot just Real Madrid. Den totala målskillnaden i de sex senaste mötena i ligaspelet är 23-1 till Real Madrid. Det säger en hel del om styrkeförhållandet mellan klubbarna.

De bästa oddsen inför Real Madrid – Espanyol:

Statistik inför Real Madrid – Espanyol:

Vanliga frågor inför Real Madrid – Espanyol:

Var spelas Real Madrid – Espanyol?

Santiago Bernabeu, Madrid.

Vilken TV-kanal sänder Real Madrid – Espanyol?

Viasat Premium.

Hur kan man streama Real Madrid – Espanyol?

Via Bet365 (1 000 kr välkomstbonus)

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.