Gratis stream, odds och startelvor: Sevilla – Real Madrid 15/1

Spelbloggare Publicerat: 9 januari 2017

Vilken match! Gratis stream – var matchen ses bäst – , oddsen och startelvorna inför Primera Divisións seriefinal mellan Sevilla och Real Madrid, med start söndagen den 15 januari, 20:45, har vi sammanställt här!

Europeisk toppfotboll och mycket mer kan ses hos svenskanknutna Unibet – helt utan kostnad! – i deras lovordade livestreamingtjänst. Spanska La Liga och italienska Serie A är två av de ligor som visas – nästan alla matcher, däribland denna!

   Klicka här för att öppna konto hos Unibet och se matchen gratis!

När spelas matchen, TV-tider:

20:45 under söndagen den 15:e januari beräknas avsparken tas på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Viasat, Viaplay eller Unibet ses matchen bäst på.

Förutsättningar och tidigare möten:

Seriefinal!

Och chockerande nog handlar det inte om Barcelona mot Real Madrid, utan alltså Sevilla istället för de förstnämnda.

Pressen är också på Sevilla, som mer eller mindre måste vinna här för att ha chansen på den åtråvärda titeln. Real har en match mindre spelad och trots det ett försprång på fyra poäng, vilket innebär att de har en utmärkt chans att spurta här.

Extra intressant är att lagen tidigare i veckan ska spela mot varandra i Copa del Rey. Från Madrid är ställningen tre mål mot noll, så där jobbar Sevilla ur brant uppförsbacke. En sak kan dock slås fast; Primera División är första prioritet.

Matcherna mellan Sevilla och Real Madrid brukar sluta med hemmabetonade resultat. 10 av de 12 senaste har slutat med hemmavinster under ordinarie tid och förra årets identiska fajt slutade med en 3-2-seger för Sevilla, som är erkänt starka på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

En riktigt viktig match väntar – var hamnar poängen?

De bästa oddsen inför Sevilla – Real Madrid:

Statistik inför Sevilla – Real Madrid:

Vanliga frågor inför Sevilla – Real Madrid:

Var spelas Sevilla – Real Madrid? På Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla.

Vilken TV-kanal sänder Sevilla – Real Madrid? Viasat

Hur kan man streama Sevilla – Real Madrid? Via Unibet (200% upp till 1 000 kronor bonus)

 

Startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.