Gratis stream, odds och TV-tider: Milan – Juventus 9/4

Spelbloggare Publicerat: 7 april 2016

De italienska storklubbarna, Milan och Juventus, har bjudit på flertalet fantastiska fajter under åren. Den nionde april, 9/4 20:45, ryker de ihop på nytt – och vi listar upp allt inför matchen: var streamas den, vilken TV-kanal sänder samt tittar till oddsen.

Gratis stream:

Bet365 och Unibet streamar matchen för alla deras kunder – utan motkrav. De visar även fotbollsmatcher från hela Europa kombinerat med bland annat tennis i världsklass.

Saknar du ett konto hos Bet365? Öppna ett och få 1 000 kronor i välkomstbonus.

Eller Unibet? Via oss får du 200% extra upp till 1 000 kronor i välkomstbonus.

När spelas matchen, TV-tider:

20:45 sätter domaren pipan till munnen för avspark på San Siro till matchen mellan Milan och Juventus. Viasat Fotboll sänder matchen, och den kan även ses via Viaplay. Ditt konto kan hos dem kan öppnas här på ett par minuter: viaplay logo

Förutsättningar och tidigare möten:

Sportsligt är Milan inte i närheten av samma storhet som för några år sedan, men intresset runt klubben är fortfarande stort och när Juventus – de senaste årens dominanter i Serie A – kommer till San Siro väntas det bli en fotbollsfest.

Det ser ut som att Juventus kommer plocka deras femte raka serietitel. Hela sex poäng skiljer ner till tvåan Napoli, och det ska mycket till för att det ska tappas in under slutspurten av spelåret. Senast Milan vann Serie A var 2010/11.

För Milan ser det mörkt ut. Med sju fajter kvar att avverka är de nere på död mark med sex pinnar upp till Europa League-platserna. Vinst är mer eller mindre ett måste här för att hoppet ska leva vidare – men vad talar för det, egentligen? De sex senaste inbördes mötena har alla slutat i vinster för Juventus.

De bästa oddsen inför Milan – Juventus:

Spel Odds Bolag
Milan 4,10 unibet logo
Oavgjort 3,30 betway logo
Juventus 2,15 nordicbet logo
Över 2,5 mål 2,45 mybet logo
Under 2,5 mål 1,60 redbet logo

Statistik inför Milan – Juventus:

 

Vanliga frågor inför Milan – Juventus:

Var spelas Milan – Juventus den 9/4?

San Siro, Milano.

Vilken TV-kanal sänder Milan – Juventus den 9/4:

Viasat Fotboll

Hur kan man streama Milan – Juventus den 9/4?

Bet365 (1 000 kronor välkomstbonus), Unibet (1 000 kronor välkomstbonus) och Viaplay. viaplay logo