Gratis stream, odds & startelvor: Barcelona – Real Madrid 28/10, El Clásico

Spelbloggare Publicerat: 26 oktober 2018

Streama El Clásico, världens största klubblagsmatch, mellan Barcelona och Real Madrid – helt gratis, snabbt, enkelt och utan krusiduller. Vi visar er hur! Dessutom presenterar vi oddsen, startelvorna – först de preliminära och en timme före avspark de officiella – samt allt ni kan tänkas behöva veta inför matchen.

Gratis stream:

Bet365 är en av världens största plattformer för oddsspel i mobil, läsplatta och dator. De har kunder från hela världen och ett utbud av matcher som få andra konkurrenter ens kan komma i närheten av. Oddsen höga. Layouten frän. Allt detta utifrån oss, våra erfarenheter.

Och det bästa av allt? Bet365 visar sport och i synnerhet fotboll – helt gratis i deras streamingtjänst. Bland annat just La Liga, den här matchen, samt italienska Serie A. Glöm de dyra abonnemangen!

För att kunna se matchen krävs det att du har pengar på ditt Bet365-konto minst 24 timmar före avspark i den specifika matchen. Detta kan handla om allt från tusenlappar till småkronor.

Annons:

 Öppna ditt konto hos Bet365 här & se matchen! Nya kunder får upp till 1 000 kr i spelkrediter!
Sen tar du Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas
Regler & villkor gäller. Tänk på att det är 18+ som gäller och spela aldrig för mer än du har råd. Spelar du för mycket? Besök Slutaspela.nu.

Geografiska restriktioner:

För att kunna se matchen hos Bet365 gäller vissa geografiska restriktioner, om du exempelvis befinner dig utomlands. Inom de svenska gränserna är den oavsett vad tillgänglig för alla kunder, som nämnt – helt gratis.

När spelas matchen, TV-tider:

Matchen visas inte på svensk TV, men väl i den nya och populära streamingtjänsten Strive. Avsparkstid från klassiska Camp Nou, av detta så nervkittlande El Clásico, är söndagen den 28/10, 16:15. Det missar ni väl inte?

Förutsättningar och tidigare möten:

Det är världens största match för klubblag som väntar – en match som väcker intresse och känslor hela världen över, från alla håll och kanter. Två klassiska klubbar, två av världens starkaste och som nu möter varandra i ett mycket betydelsefullt möte.

Det handlar om toppstriden – förvånande, eller? – men också ett Barcelona och inte minst ett Real Madrid som är under press. Lagen har inlett säsongen lite sisådär och nio omgångar in i kalaset är serien mer öppen än den varit på en herrans massa år. Kan det fortsätta likadant, eller kommer den dras isär sinom tid?

Barcelona har dock klivit upp på toppen av kullen i Primera División, detta efter förra veckans stabila 4-2-vinst över den dåvarande serieledaren Sevilla. Hack i häl hittas Espanyol, Deportivo Alavés, nämnda Sevilla och Atlético Madrid – de två förstnämnda en pinne bakom och de sistnämnda två dito.

Kan man diskutera en kris i Real Madrid? Greppet håller på att tappas helt. Innan veckans Champions League-trea över Viktoria Plzen, via knappa 2-1 på hemmaplan, hade de spelat fem raka matcher utan att ha vunnit; fyra förluster och ett kryss. Framåt blev det blott ett mål framåt på dessa. Om Cristiano Ronaldo saknas? Verkligen. Extremt mycket.

Även Barcelona vann deras veckomatch i CL, mot italienska Internazionale och var klart mer imponerande än vad kvällens motståndare var i deras respektive match. Siffrorna skrevs 2-0 på Camp Nou. Helt utan fara var man inte, det sista målet kom i den 83:e minuten. Extra imponerande eftersom italienarna var så pass formstarka inför matchen.

Fram och tillbaka, från El Clásico till El Clásico, är det upp och ner. Fördel har det emellertid varit för Barcelona de senaste åren. Fjolårets identiska möte med detta slutade 2-2 och det omvända hela 3-0 till katalanerna.

De bästa oddsen inför Barcelona – Real Madrid:

Statistik inför El Clásico:

Vanliga frågor inför Barcelona – Real Madrid:

Var spelas Barcelona – Real Madrid?
Camp Nou, Barcelona.

Hur kan man streama Barcelona – Real Madrid gratis?
Hos Bet365. Läs mer ovan, om hur.

 

Väntade startelvor inför El Clásico:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.