Speltips Alaves – Sevilla 4/3: Botten mot toppen

Martin Efvergren Publicerat: 4 mars 2022

Nästjumbon Deportivo Alaves gästas av tabelltvåan Sevilla i den 27:e omgången av La Liga. Matchen spelas fredagen den 4 mars 2022 med avspark kl 21:00.Ingress

Alaves – Sevilla

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter en längre tid med riktigt skrala resultat har Deportivo Alaves i alla fall fått med sig fyra poäng från de tre senaste matcherna i La Liga. För två omgångar sedan besegrade man Valencia hemma med 2-1 – det var lagets första seger sedan början av november.

I matchen därefter föll man sedan, som väntat, i bortamötet mot Real Madrid. Den gångna helgen kunde man sedan få med sig en pinne från bortamötet mot Getafe som slutade 2-2. Det ska dock sägas att hemmalaget åkte på en utvisning redan efter en dryg halvtimme.

Alaves har därmed skrapat ihop 21 på 26 matcher. Det ger att man ligger näst sist i La Liga med fyra poäng upp till Granada ovanför strecket. Nu tar man alltså emot ett Sevilla som tagit 54 poäng på 26 matcher och som ligger på andra plats med sex poäng upp till Real Madrid i toppen.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mellanrubrik

Brödtext

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner
Odds: 1.95
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 4 mars 2022
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: