Speltips Athletic Bilbao – Sevilla 31/10: Tätt möte

Simon Pålsson Publicerat: 30 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

La Liga åker vidare på lördagen och mötet mellan Athletic Bilbao och Sevilla sticker naturligtvis ut lite på förhand den 31 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Nu är det kanske inte det allra hetaste mötet som vi kan tänka oss längre, men matcherna mellan Athletic Bilbao och Sevillar har trots allt en tendens att ha ett ganska högt underhållningsvärde. För ett par säsonger sedan kändes det också som att det var Athletic Bilbao och Sevilla som på allvar skulle utmana de två stora, eller tre om vi ska räkna in Atletico Madrid där.

Det är egentligen bara att kolla lite snabbt på de senaste mötena mellan lagen, där det i tre raka matcher blivit uddamålsvinster åt endera håll och där det under de senaste säsongerna nästan uteslutande varit väldigt jämna drabbningar.

Athletic Bilbao kommer till matchen efter en tung förlust borta mot Osasuna, och känslan och trenden med dåliga resultat håller tyvärr i sig. Nu har man bara en vinst på sina fyra senaste ligamatcher. I övrigt har det varit förlust, och då har man ändå spelat mot nästan uteslutande bottenlag eller på sin höjd mittenlag. Det har verkligen inte lossnat än för detta Athletic Bilbao.

Sevilla har inte alls fått igång sin säsong heller, även om man möjligen har haft en lite svårare spelordning så här i början på säsongen. Nu senast vann man mot Rennes i Champions League, och har även med sig ett kryss borta mot Chelsea. Det bevisar ändå att laget är fortsatt svårslaget.

Ingen målfest

Athletic Bilbao får i den här matchen klara sig utan ett antal spelare, men det är inga nya spelare som har tillkommit till den skadelista som man egentligen har fått hantera en hel del nu på slutet. Men det gör i för sig inte den mindre relevant för det. För spelarna som inte kommer till spel för Athletic Bilbao är Kenan Kodra, Ibai Gomez, Peru Nolaskoain och Oscar De Marcos. Det är ett gäng kompetenta fotbollsspelare.

Sevilla ser verkligen ut att ha fått styr på det mesta i sitt spel nu, och även om det kanske inte var en sprudlande insats mot Rennes var det ett bra kvitto att man kunde plocka tre poäng till slut. Det är trots allt det som det går ut på i slutändan. Oussama Idrissi, Suso och Sergi Gomez kommer inte att spela den här matchen, vad det verkar, men ska också ses som lite osäkra kort som mycket väl kan finnas med i spel inom kort, kanske rent av redan i helgen. Jules Kounde är tillbaka med övriga spelare efter att tidigare ha varit coronasmittad.

Här ser vi två lag som har öppnat säsongen aningen sämre än vad man hade velat. För ett par år sedan var det här ett riktigt hett möte, men känslan är att det främst är Sevilla som har lyckats befästa det som man hade då, och som var bra redan då.

Det brukar bli täta matcher och det tänker jag mig här också.

Under 2,25 mål (asian handicap) spelas till 1,66 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,66
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:15, lördag 31 oktober 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: