Speltips Atlético Madrid – Alavés 27/6: En no-brainer

Spelbloggare Publicerat: 27 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Klass, form och i viss mån motivation ska absolut räcka till tre pinnar för Atlético Madrid när de tar emot Deportivo Alavés på Estadio Wanda Metropolitano. Siffror som kanske också skjuter i höjden?

  Rygga vårt speltips hos Bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

God form för Atlético Madrid

Någon titelstrid blev det inte – den möjligheten försvann för länge sen – men en av de fyra Champions League-platserna har Atlético Madrid åtminstone i handen just nu. Och tack vare tack från toppkonkurrenter samt 10 av 12 inkasserade pinnar sedan omstarten, de tre senaste vinster, har de nu skapat ett mer klart avstånd ner.

Men det handlar om att fortsätta skrapa ihop poängen, särskilt i matcher som denna. Nästa väntar exempelvis Barcelona på Camp Nou och då blir det förstås oerhört svårt. En arena som de flesta lämnar tomhänta.

Tre insatser med mycket mer att önska, men en fantastisk sådan. Det har Deportivo Alavés presterat – förluster mot Espanyol, Celta Vigo samt Osasuna. Däremellan en chockerande 2-0-skalp över Real Sociedad. Den senare visade att det finns potential. Å andra sidan har övriga lämnats mållösa samt med nio insläppta. Normalt matcher de ska ha fina chanser i.

Nu har ändå spelårets skörd mer eller mindre säkrat nytt kontrakt, varpå det är med en relativt lättsam approach de kan ta sig an den här matchen samt kommande. Huruvida det blir på gott eller ont, det återstår att se.

Klass, form och motivation

Tre faktorer som i kombination sällan sviker är – form, klass och motivation. Dessa områden anser vi Atlético Madrid ha fördel i inför vad som komma skall och då blir valet av sida enkelt, även till rådande odds.

De två senaste matcherna har Atlético Madrid förvisso ”bara” vunnit med 1-0, för att dessförinnan ha krossat Osasuna med 5-0, men det har funnits potential för fler mål och när man nu möter ett Alavés helt ur form borde siffrorna kunna bli större än så.

Frågan är; har Alavés tappat stinget? En sak är i alla fall klar och det är att formen är katastrofal. 0-1 hemma mot Osasuna senast och innan dess förnedrande med tennissiffrorna 0-6 av Celta Vigo. Lyckas ladda om? Nja…

Vårt speltips blir Atlético Madrid -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de vinner med uddamålet och hel vinst vid större siffror – tas till 1,90x hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 22:00, lördag 27/6
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo