Speltips Atletico Madrid – Cadiz 7/11: Skräll

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Spelbolagen fortsätter att göra Cadiz till klar underdog, trots en stark säsongsinledning. Vad händer när man möter Atletico Madrid den 7 november?

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är utan tvekan en märklig inledning på säsongen i La Liga, med Real Sociedad som laget i topp, med Villarreal på en Champions League-plats och med lag som Cadiz, Real Betis och Granada som reella utmanare till topplaceringarna.

Men för en som har klagat på att det här varit en ensidig och närmast tråkig serie i så många år är det befriande att nu får se på en serie där alla lag kan slå alla, där nykomlingar kan skrälla, där stora giganter underpresterar och där det är öppet race om topplaceringarna.

I slutändan lär de stora drakarna vinna. Atletico Madrid tillhör kanske skaran med de mer seriösa utmanarna, men de måste hitta ett sätt att vinna matcher. I veckan tappade man poäng mot Lokomotiv Moskva i Champions League och hittills har man redan två poängtapp på sex omgångar i La Liga.

Motståndet för dagen, Cadiz, gör succé med 14 poäng på åtta omgångar och en femteplats. Med vinst mot Real Madrid och flera starka insatser, tack vare bara sex insläppta hittills, har man visat att man åtminstone kan streta emot mot alla lag.

Handikappspel i La Liga

Det börjar nog bli tjatigt vid det här laget, men Atletico Madrid har faktiskt ett par tunga spelare på sin skadelista och defintivt spelare som hade kunnat göra laget ännu bättre. Sime Vrsaljko är väl det mest tydliga exemplet, med tanke på att han faktiskt inte har spelat något alls under inledningen på säsongen.

I ett bra tag har även Diego Costa varit borta, och numera är även Yannick Carrasco på skadelistan. Det är som sagt spelare som spetsar till laget ordentligt. Vitolo gäller som ett osäkert kort just inför den här matchen.

Cadiz är lite av säsongsinledningens roligaste fotbollslag i La Liga, med flera starka insatser och ett par skalper som fått marken att skaka lite extra i fotbollslandet Spanien. Luismi Quezada, José Mari och Nano Mesa står alla utanför laget inför helgens omgång. Alla tre är skadade. Iza, Marcos Mauro och Alberto Perea är alla osäkra till spel.

Med så många tapp är det klart att bortalaget är klart försvagade. Men man har visat att man kan göra bra resultat ändå. Med det sagt tror jag att man kan streta emot bra i den här matchen.

Cadiz +1,25 (asian handicap) spelas till 1,72 gånger smeten hos Betsson.

Atletico Madrid - Cadiz

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: