Speltips Atletico Madrid – Levante 16/2: Uppgivet bortalag

Martin Efvergren Publicerat: 16 februari 2022

Atletico Madrid tar emot tabelljumbon Levante i den 24:e omgången av La Liga. Matchen spelas onsdagen den 16 februari 2022 med avspark kl 19:00.

Atletico Madrid – Levante

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Det svänger om Atletico de Madrid. Den här säsongens version av det här laget, som tidigare var känt för sin orubbliga stabilitet, skiljer sig markant från det som varit klubbens DNA sedan Diego Simeone tog över rodret för drygt tio år sedan.

I lördags blev det på nytt en vilda västern-tillställning då man tog emot Getafe i La Liga. Atleti lyckades till slut vinna med 4-3 efter att ha vänt ett 3-2-underläge där Hermoso gjorde det avgörande målet i den 89:e minuten. Felipe blev utvisad i den 58:e minuten, men Atletico Madrid kunde ändå se till att lösa tre viktiga poäng.

I omgången dessförinnan blev det också målrikt då man föll med 4-2 borta mot Barcelona. Tack vare segern senast står man nu på samma poäng som Barca och ligger på en femte plats i La Liga.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hopplöst läge för Levante

Levante UD är hopplöst sist i La Liga och kommer också de från en svängig tillställning. De kämpade väl då man föll med 4-3 hemma mot Real Betis i söndags. Man var nära att ta igen ett 3-0-underläge, men räckte inte ändå fram. Dessutom fick man Roberto Soldado utvisad med kvarten kvar och får därmed klara sig utan honom här.

Den här förlusten var Levantes tredje raka. Totalt har man bara skrapat ihop 11 poäng efter 23 matcher och har endast vunnit en enda ligamatch den här säsongen. Avståndet upp ovanför nedflyttningsstrecket är därmed hela 13 poäng.

Den unge, oerfarne italienaren Alessio Lisci tog över Levante i november, men det har inte gett någon vidare positiv effekt. Det var emellertid inte Lisci som ledde laget när man senast mötte Atletico Madrid hemma i Valencia i oktober. Det mötet slutade 2-2 efter att hemmalaget kvitterat på straff på tilläggstid.

Atletico de Madrid har tappat mycket av det som var lagets identitet och främsta styrka. De är inte riktigt att lita på längre, men här har jag väldigt svårt att man skulle få problem. Levante känns på många sätta uppgivna och Atletis offensiv kan man inte klaga på.

Levante har förlorat med minst två måls marginal i fyra av sina fem senaste matcher. Jag finner anledning att tro att man kommer att göra det igen och mitt spel blir därför Atletico Madrid -1.5 (asian handicap) till 2.01 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid -1.5 (asian)
Odds: 2.01
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, onsdag 16 februari 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: