Speltips Atletico Madrid – Real Betis 2/4: Viktiga poäng

Axel Sjödin Publicerat: 2 april 2023

Atletico Madrid tar emot Real Betis på Wanda Metropolitano i en viktig match under söndagskvällen.

Atletico Madrid - Real Betis

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Strax efter att mötet mellan Villarreal och Real Sociedad har slutat så får vi se ännu en stormatch där kampen om Champions League-platser står i fokus. Atletico Madrid har hunnit sätta sig i en ganska bekväm position då de har sex poäng ned till jagande Real Betis och ett formsvagt Real Sociedad som buffert precis under dem, men en förlust här skulle kunna dra in dem i striden om topp fyra-platserna på riktigt igen.

För Real Betis del så behöver de verkligen vinna, om inte annat för att utnyttja att åtminstone någon av deras främsta konkurrenter kommer att tappa poäng i matchen som spelas tidigare. Det har varit en lite svängig säsong för Betis del som ofta har missat de chanser de har fått att på riktigt etablera sig i topp fyra.

Inför söndagen så är de trots allt i bra form och har inte förlorat på deras sex senaste matcher, trots att de har mött både Real Madrid och Villarreal. De har i stadig takt kunnat knappa in på ett formsvagt Real Sociedad ovanför dem och har fortfarande alla chanser att tillslut ta den där Champions League-platsen som de har varit så nära under många år.

De saknar dock några nyckelspelare inför söndagens viktiga match. Nabil Fekir är fortsatt långtidsskadad, men han görs sällskap av Luiz Felipe och den avstängde Sergio Canales, vilket är tunga avbräck.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atlético har växlat upp under våren

Hemmalaget Atlético Madrid har stått för en stark resa under säsongen. Det spel de visade upp i höstas var verkligen inte förtroendeingivande, men de har gradvis lyckats ta steg i rätt riktning och ser numera ut som ett av de lag som nästan är givna att sluta i topp fyra. Vinner de nu på söndag så har de en buffert på nio poäng ned och bör kunna slappna av.

De är nu obesegrade i tio raka ligamatcher och kommer senast från en övertygande 3-0-seger hemma mot Valencia. Antoine Griezmanns ökade form har varit en stor bidragande faktor till varför Atleti har lyckats växla upp under vårkanten och han kommer med all förmodan att spela en viktig roll även på söndag. Det är bara Reinildo och Memphis Depay som är borta i ett annars rätt skadefritt lag.

Real Betis har visat sig väldigt svårslagna och även om Atlético Madrid är rättmätiga favoriter så lutar oddsen nästan lite väl mycket åt hemmalaget. Jag tror i alla fall att Betis kommer att kunna få in ett mål och göra den här matchen intressant och spelar därmed på att båda lagen gör mål för de 2.05 gånger pengarna som Betinia erbjuder, vilket är fina odds med tanke på att de har gjort mål i åtta av deras nio senaste ligamatcher.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2.05
Bolag: Betinia
Spelstopp: 21:00, söndag 2 april
TV: 
Stream:  cmoresport logo