Speltips Atletico Madrid – Real Betis 24/10: Revanschsuget

Simon Pålsson Publicerat: 22 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Atletico Madrid behöver en vinst för självförtroendet. Lördagen den 24 oktober 2020 spelar laget hemma mot Real Betis i La Liga.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Lördagsfotbollen i Spanien kan enkelt hamna i skuggan av det tunga mötet som spelas mellan FC Barcelona och Real Madrid, men det finns ett par andra matcher som lockar till sig mitt intresse. Atletico Madrid spelar exempelvis hemma mot Real Betis.

Det går verkligen att säga en hel del om veckans match borta mot Bayern München, men den prestation som Atletico Madrid visade upp var under all kritik och väckte fler frågor än vad den besvarade. Det var en ordentlig käftsmäll som man åkte på mot de regerande mästarna direkt i premiären av gruppspelet.

Inför matchen hade jag och säkert många med mig förväntningarna på Atletico Madrid att man sin vana trogen skulle göra livet surt för motståndarlaget, men man var helt av banan direkt och kom egentligen aldrig in i matchen.

I sina bästa stunder är Atletico Madrid ett svårslaget lag som jobbar stenhårt för varandra, gör få misstag och sen är sylvassa i sina offensiva kontringar. Men av det syntes nästan ingenting när man släppte in mål efter mål och till slut föll tungt.

Det här bör rimligen göra att Atletico Madrid nu har revanschlusta inför helgens ligamöte med Real Betis, en match som man ska gälla som favoriter inför, men som inte heller är att bara städa av. Det krävs att Atletico Madrid ser ut som sin mer bättre version, för insatsen mot Bayern München kommer inte räcka långt här heller.

Svårspelat för Atletico Madrid

Det finns egentligen en hel del med den här säsongsinledningen som är en besvikelse för Atletico Madrid, som inte har lyckats hitta sin höga nivå, och man har inte ens lyckats få in en viss Luis Suarez ordentligt i spelet.

Inför den här matchen kommer man också till spel utan Diego Costa, som kanske hade kunnat vakna till liv här. Sime Vrsaljko kan inte heller spela än. Saul Niguez fanns inte med i laget senast och han var minst sagt saknad på mitten. Det mesta pekar på att man behöver vila honom i den här matchen också. José Gimenez väntas inte heller spela i mittförsvaret.

Dani Martin, Victor Camarasa och ett par andra spelare står utanför truppen för Real Betis. Men det finns ändå vissa förhoppningar om att Real Betis ska kunna få in Juanmi, Andrés Guardado och Emerson i spel inför den här matchen.

Sett till tabellen ska det vara en ganska jämn match det här, och jag kan inte se hur hemmalaget ska kunna köra över Real Betis här.

Under 2,5 mål spelas till 1,80 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, lördag 24 oktober 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: