Speltips Atletico Madrid – Real Betis 31/10: Värdemätare

Axel Sjödin Publicerat: 31 oktober 2021

Det blir en riktig sexpoängare uppe i toppen av tabellen då Atlético Madrid välkomnar Real Betis till Wanda Metropolitano på söndagseftermiddagen.

Atletico Madrid - Real Betis

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lite från ingenstans har detta möte blivit väldigt intressant då Real Betis har gått som tåget under de senaste omgångarna samtidigt som Atlético de Madrid har tappat poäng två gånger om sedan landslagsuppehållet.

De regerande mästarna har förvisso en hängmatch, men har nu halkat ned till sjätte plats inför omgången, vilket många nog inte hade räknat med. Tabelltoppen är dock fortsatt fruktansvärt jämn och spännande i La Liga och nu har även Real Betis som sagt blandat sig in.

Diego Simeones mannar har haft det tufft sedan landslagsuppehållet då de först förlorat mot Liverpool med 2-3 och därefter kryssat mot både Real Sociedad och Levante i matcher som båda slutade 2-2. Mot Real Sociedad hämtade man upp ett tvåmålsunderläge på ett imponerande vis, men mot Levante tappade man istället sin ledning två gånger om genom att åka på två straffar.

Även om motståndet har varit någorlunda tufft så är det ändå väldigt okaraktäristiskt av Simeones Atlético att släppa in åtta mål på tre matcher och defensiven är inte alls lika övertygande som den var under fjolårssäsongen då de tog hem titeln.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Betis radar upp trepoängarna

Efter att ha vunnit fem matcher av deras senaste sex så har Real Betis seglat upp på en fjärdeplats inför omgången och sitter på samma poäng som stadsrivalerna Sevilla och Real Madrid – även om de båda har en match mindre spelad.

Real Betis som hade en väldigt avvaktande säsongsinledning där de bara vann en på deras första fem har verkligen hittat formen och det finns väldigt mycket positiv energi kring klubben i nuläget. I deras match mot Valencia tidigare i veckan där de mycket övertygande vann med 4-1 så var det över 40 000 åskådare på plats mitt i veckan, vilket var högst i La Liga under omgången.

När de nu möter Atlético Madrid så kommer det att bli väldigt intressant att se hur bra detta formtoppade Real Betis faktiskt är. Gästerna har sett riktigt vassa ut framåt så om Atlético inte tar tag i sin defensiv kan de absolut få problem på söndag.

Trots Real Betis fina form så är Atlético tunga favoriter hos spelbolagen, men jag tror att detta kommer att bli en väldigt tuff match för de regerande mästarna som ännu inte vunnit en match sedan landslagsuppehållet. De 2.48 gånger pengarna som Expekt erbjuder för ett spel på Real Betis med +0,5 asian är väldigt lockande och det blir också vårt spel till matchen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Betis +0,5 asian
Odds: 2.48
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:15
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: