Speltips Atletico Madrid – Sevilla 15/5: Toppmöte

Axel Sjödin Publicerat: 15 maj 2022

Det blir ett toppmöte på Wanda Metropolitano då ligatrean Atlético Madrid ställs mot ligafyran Sevilla.

Atletico Madrid - Sevilla

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atlético Madrid säkrade sin plats i nästa säsongs Champions League då de besegrade Elche borta med 2-0 i förra omgången. Sevilla har i sin tur fem poäng ned till stadsrivalen Real Betis med två omgångar kvar att spela och behöver bara ta de sista poängen för att säkra att även de spelar i Europas finrum nästa säsong.

Det har varit en intressant säsong för Atléticos del då ambitionerna att försvara titeln i stort sett grusades innan tabellen hade satt sig på riktigt. Defensivt så har de inte gått att känna igen efter att Diego Simeone har experimenterat med formationer i ett försök att ta dem till nästa nivå.

Med tanke på hur de andra storklubbarna såg ut ekonomiskt förra sommaren så var det nog många som hade väntat sig mer av Atlético den här säsongen, men de har åtminstone reparerat skadorna snyggt och har nu alltså säkrat en Champions League-plats.

Formen har varit blandad för Los Colchoneros, men två raka vinster där de dessutom slog Real Madrid förra helgen är alltid något. Även om Real Madrid vilade några spelare senast så är Atlético onekligen starka hemma och är också favoriter mot Sevilla till helgen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sevilla behöver samla ihop spillrorna av säsongen

Det har varit en tuff vår för Sevilla som tidigt under våren såg ut att gå mot en av de bästa säsongerna de har gjort på flera decennium. Men det kollapsade fort då Real Madrid drog iväg i ligan samtidigt som de slogs ut ur både Europa League och Copa del Rey. Vanligtvis så hade en Champions League-plats setts som väldigt positivt, men nu är det snarare ett minimum utefter de förväntningar som började byggas upp för några månader sedan.

Formen har inte varit något vidare under hela våren och de har nu också tre raka kryss i bagaget. Senast spelade de mållöst hemma mot Mallorca och blev utbuade av sin egen hemmapublik för att inte ha fått hål på bottenlaget.

De ska vara väldigt tacksamma över att Real Betis inte har lyckats utnyttja de chanser som Sevilla har gett dem. För hade de bara vunnit mot Elche och Getafe så hade de mycket väl kunnat sno åt sig den sista Champions League-platsen över sina stadsrivaler.

Sevilla är onekligen svårslagna även i dålig form. De har bara fyra förluster över hela säsongen och toppar antalet kryss med sina femton. Båda lagen tenderar att spela målsnåla matcher, vilket även återspeglas hos spelbolagen, men för 1.57 gånger pengarna hos Campobet så tycker jag ändå att underspelet är värt att spela.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.57
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: