Speltips Atletico Madrid – Valencia 22/1: Undervärderade

Martin Efvergren Publicerat: 22 januari 2022

Ett Atletico Madrid i poängbehov gästas av mittenlaget Valencia i La Liga. Matchen spelas lördagen den 22 januari 2022 med avspark kl 21:00.

Atletico Madrid – Valencia

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De regerande La Liga-mästarna Atletico de Madrid har inte fått det att stämma fullt ut den här säsongen. I La Liga har man bara tagit fyra poäng på sina fem senaste matcher och man kommer från två raka förluster i Supercupen och Copa del Rey.

I onsdag förblev man mållösa då man föll med 2-0 borta mot Real Sociedad i Copa de Rey. Dessförinnan hade man förlorat med 2-1 mot Athletic Bilbao i Supercupen. I ligaspelet spelade man senast 2-2 borta mot Villarreal. Den poängen ger att man står på 33 poäng efter 20 spelade matcher och ligger på delad fjärdeplats i tabellen.

Valencia har, utifrån sina förutsättningar, haft en bättre utveckling den här säsongen. Efter 21 matcher har man tagit 29 poäng, vilket ger en mittenplacering i La Liga. De spelade sin senaste ligamatch i onsdags då man gästades av serietvåan Sevilla i ett möte som slutade 1-1.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Valencia går sällan mållösa

Valencia har visserligen bara tagit en poäng på de tre senaste ligamatcherna. Man har då, förutom krysset mot Sevilla, förlorat mot både Espanyol och Real Madrid. Dessförinnan hade man emellertid vunnit tre raka ligamatcher.

Atletico Madrid gäller nu som ganska klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.47 gånger insatsen.

När Atletico Madrid och Valencia senast möttes i den 13:e omgången i början av november blev det en svängig tillställning som slutade 3-3. Detta efter att Valencias Hugo Duro gjort två (!) mål på tilläggstid och därmed hämtat upp ett 3-1-underläge under matchens allra sista minuter.

Atletico Madrid har hemmaplan och man har förstås det bättre laget på pappret, men jag tycker att Valencia är något undervärderade om vi ser till oddssättningen. Atletico Madrid saknar den här säsongen den stabilitet som vi vant oss vid och framförallt släpper man in fler mål än tidigare. Totalt har man släppt in 24 mål på 20 matcher.

Valencia är vassa framåt och har med sina 33 mål gjort lika många som Atletico. Valencia har också gjort mål i sina 11 senaste matcher och jag tror att man har ganska goda chanser att lyckas med det även i den här matchen. Därtill kan tilläggas att Atletico Madrid släppt in två mål i alla sina tre senaste matcher.

Valencia är ett offensivt balanserat lag och detsamma kan man faktiskt säga om Atletico Madrid anno 2022. Därför tror jag på en relativt öppen matchbild och mitt spel blir att båda lagen gör mål till fina 2.14 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.14
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, lördag 22 januari 2022
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: