Speltips Atletico Madrid – Valladolid 5/12: Komfortabelt

Simon Pålsson Publicerat: 5 december 2020

Atletico Madrid har som ambition att städa av motståndet Real Valladolid i lördagens viktiga ligamöte i La Liga den 5 december 2020.

Atletico Madrid - Real Valladolid

För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Som den här säsongen har utvecklat sig ser det ut som att det är ett ypperligt läge för Atletico Madrid att faktiskt kunna konkurrera om en ny ligatitel hela vägen in i mål. Diego Simeone har redan tagit laget till ett spanskt ligaguld, men förhoppningar om ett nytt guld finns såklart kvar.

Och med tanke på att andra giganter som Real Madrid och FC Barcelona ser ut att genomföra generationsskiften, och att båda lagen har inlett säsongen svagt, finns det ett drömläge för Atletico Madrid att slåss om titeln hela vägen in i mål.

Just nu ligger man tvåa, strax bakom Real Sociedad, ett annat lag som har passat på i frånvaron av de allra största, allra bästa klubbarna.

Atletico Madrid, som har sju hållna nollor på sina åtta senaste matcher i ligaspelet, är bara en poäng bakom och kommer att kunna gå om redan i helgen om det vill sig väl. Det är jag övertygad om är fokus för Atletico Madrid inför helgen.

I Champions League har Atletico Madrid fått fart på spelet igen, och det mesta pekar nu på att man går inför en vår med guldstrid och slutspel i Europa.

Real Valladolid räcker inte till

Atletico Madrid har haft stora problem med frånvaro på ett par av sina nyckelspelare på slutet och inte minst Luis Suarez har varit borta ett bra tag med corona nu. Det ser ut som att han kan behöva stå över helgens match också, men sen borde anfallaren vara redo för spel igen.

Det blir såklart inte ett bättre truppläge av att José Gimenez, Diego Costa och Sime Vrsaljko också står utanför laget. Ärligt talat kan det vara fyra startspelare vi pratar om, även om det väl är tveksamt om Diego Costa verkligen spelar 90 minuter vecka ut och vecka in om alla är redo för spel i truppen.

Kiko Olivas är det enda bekymret i bortalagets trupp inför den här matchen och ser vi till startelvan ska det här inte vara ett lag som har vad som krävs för att lirka upp hemmalaget, som jag tror kör vidare på sin defensiva struktur i världsklass. Det vore konstigt att försöka bryta den enorma trend på 25 raka matcher utan förlust i La Liga som laget har.

Atletico Madrid vinna mot noll spelas till 1,95 gånger såsen hos bet365. Det spelet har suttit de tre senaste mötena mellan lagen i den spanska huvudstaden.

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 1,95
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30, lördag 5 december 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: