Speltips Atlético Madrid – Villarreal 29/8: Intressant match

Axel Sjödin Publicerat: 29 augusti 2021

Atlético Madrid tar emot Villarreal på Wanda Metropolitano i den tuffaste matchen hittills för båda lagen.

Atlético Madrid - Villarreal

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Huvudstadsklubben har inlett sitt titelförsvar på bästa sätt med två raka vinster i öppningsmatcherna. Först vann de en klurig bortamatch mot ett förstärkt Celta Vigo och därefter lyckades de vinna med uddamålet hemma mot Elche i en match som de kanske hade kunnat stänga lite tidigare.

Sex poäng är i alla fall sex poäng, något som varken Real Madrid eller Barcelona mäktat med ännu då båda tappade poäng i andra omgången. Nu har Atlético tillsammans med Sevilla chansen att gå upp i ligaledning med nio poäng efter tre omgångar, men Villarreal kommer att bli den tuffaste motståndaren de mött hittills.

Då både Luis Suárez och João Félix varit otillgängliga i säsongsinledningen är det Ángel Correa som har fått bära lasset offensivt och han har lyckats bra med det hittills. Tre mål på två matcher för argentinaren har gjort så att Atlético är i den position de är i just nu.

Suárez fick dock ett inhopp senaste matchen och kan nog spela om nödvändigt, men Correa förväntas fortfarande starta på topp tillsammans med Yannick Carrasco här, vilket gått bra hittills. João Félix är även han på bättringsvägen men lär inte vara aktuell förrän efter landslagsuppehållet.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Villarreal åker i samma fälla som ifjol

Unai Emery kan inte vara särskilt nöjd med säsongsinledningen då de gula ubåtarna inlett med två raka mållösa kryss. Villarreal hade precis samma problem förra säsongen, där de hade galet många kryss, men ändå hängde med i toppen på grund av att de nästan inte förlorade alls. En bra bit in på vårkanten var det bara just Villarreal och Atlético som stod på två förluster, innan de båda började förlora mer och mer framåt slutet av säsongen.

Mot lag som Granada och Espanyol kan dock Villarreal inte vara nöjda med ett dela på poängen om de faktiskt vill vara med och utmana i toppen på riktigt. De hamnade tillslut på sjunde plats i tabellen i fjol men vann Europa League och säkrade på så sätt ändå spel i Champions League i år.

Det återstår fortfarande att se hur Emery ska lösa offensiven, för i de två öppningsmatcherna har de varken skapat särskilt mycket eller haft någon skärpa i de avslut de faktiskt kommit till. Defensivt är de dock fortsatt säkra och det är inte alls omöjligt att de kan ta med sig en poäng hem från Wanda Metropolitano på söndag.

Även om Ángel Correa visat fin form hittills så är Atlético trots allt inte helt fulltaliga framåt i banan. Ett kryss är lite lockande att spela på, men med Correas målform kan det vara lite riskabelt. Istället kör vi på ett djärvt underspel här då Villarreal som sagt haft det väldigt svårt framåt och Atlético är defensivt säkra de också. För 3.05 spelar vi på under 1,5 mål här hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 1,5 mål
Odds: 3.05
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 22:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: