Speltips Barcelona – Cadiz 19/2: Tillbaka till serielunken

Axel Sjödin Publicerat: 19 februari 2023

Serieledarna Barcelona ställs mot bottenlaget Cádiz hemma på Camp Nou sent under söndagskvällen.

Barcelona - Cádiz

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Efter en spännande Europa League-match mot Manchester United tidigare i veckan så återvänder Barcelona till serielunken mot Cádiz. Där satsar de på sin sjunde raka seger och har chans att dra ifrån ytterligare i toppen då Real Madrid har en tuff bortamatch mot Osasuna tidigare under omgången.

Det var absolut ingen dålig match från Barcelonas sida i torsdags, men de hade nog räknat med ett bättre resultat trots allt. De har inte alls lyckats återskapa sina insatser i ligan när det är dags att möta tufft internationellt motstånd den här säsongen. Vi vet alla hur det gick mot Inter och Bayern München i Champions League.

Mötet mot Manchester United blev det första mötet där de släppte in mer än ett mål hemma på Camp Nou sedan höstens CL-spel. Nu väntar en tuff retur på Old Trafford den kommande veckan, där favoritskapet har skjutits över till engelsmännen. Barcelona lär nog satsa fullt ut på den returen med tanke på den buffert de har i ligan och att det hade varit ett fiasko att trilla ut ur Europa League direkt efter Champions League-uttåget.

Vi kan nog förvänta oss lite rotationer från Xavis sida helt enkelt, men de borde ha vad som krävs för att ta tre poäng mot Cádiz alldeles oavsett, vilket oddsen också antyder.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cádiz har främst lyckats plocka poäng hemma

Hemma på Nuevo Mirandilla så har Cádiz en imponerande svit på åtta raka matcher utan förlust, men det har inte alls sett lika bra ut på bortaplan för bottenlaget. De har fortsatt bara två poäng ned till Valencia under strecket och har inga stora marginaler nere i bottenstriden.

De lär nog i vanlig ordning köra med en defensiv inställning till matchen på Camp Nou och lär nog inte räcka hela vägen för en poäng. Cádiz har dock sett bättre ut sedan de fått in sina nyförvärv från januarifönstret i spel, men det är ändå inget som ska kunna rubba Barcelona.

Cáidz lyckades dock vinna motsvarande möte förra säsongen, men sedan dess så har det hänt mycket. Deras bortafacit mot lag från den övre halvan har varit långt ifrån övertygande hittills på säsongen och de har fått en släppa in en hel del mål

Jag tror att Barcelona lär vinna detta ganska bekvämt utan att ta ut sig i processen. Det har varit en hel del 1-0-vinster på senare tid och därmed tycker jag att spelet på den raka ettan kombinerat med under 3,5 mål ser bra ut för de 2.00 gånger pengarna som Lucky Sports erbjuder.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona & under 3,5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, söndag 19 februari
TV: 
Stream:  cmoresport logo