Speltips Barcelona – Real Sociedad 15/8: Rasim rekar!

Axel Sjödin Publicerat: 15 augusti 2021

Även La Liga drar igång under helgen och vi bjuds direkt på en högintressant match när Alexander Isaks La Real gästar Camp Nou

Barcelona - Real Sociedad

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är ett Barcelona som verkligen varit rubrikernas lag senaste månaderna. Klubbikonen och tidernas främsta fotbollsspelare Lionel Messi har lämnat och chocken har väl inte lagt sig hos undertecknad än men då är det inget hur det här kommer påverka och har påverkat Barcelona. Att förklara den situation som Barcelona har försatt sig i kräver nog sin tid, men det vi kan konstatera är att ekonomin är körd i botten, skuldsatta med spelare man nu vill bli av med. Nu drar en ny säsong i gång och det utan Lionel Messi för första gången på mer än ett decennium.

Man lyckades dock besegra ett Juventus i senaste träningsmatchen med 3-0 och startelvan i den matchen är väl den som kanske kommer att kliva ut mot Real Sociedad i premiären. Memphis Depay är den stora stjärnan numera. Sergio Aguero är skadad och spjutspetsarna heter numera Griezmann och Braithwaite. Det är mycket frågetecken kring Barcelona och det lär säkerligen ta tid innan vi får svar på alla frågor.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Samma Real Sociedad som ifjol

Real Sociedad har inte gjort mycket förändringar i truppen under sommaren, i stort sett samma lag som föregående säsong. Willian Jose är tillbaka efter en ganska misslyckad sejour i Wolves. Till kvällens match är det ganska mycket avbräck i båda lagen. Alexander Isak ser ut att missa matchen och testas sent innan man åker till Barcelona.

Real Sociedad har aldrig haft det lätt på Camp Nou, en hel del uddamålsförluster senaste åren där det har varit väldigt underhållande matcher. Jag tror vi får se en liknande matchbild som förra säsongen där Barcelona styr spelet och på pappret så har man ett bättre lag än Sociedad.

Tittar vi på spelmarknaden så är Barcelona favoriter och med all rätt. Genrepet mot Juventus för Barcelonas del visade att man har en hög högsta nivå även utan Messi och jag tror man kommer dra längsta strået här under söndagen.

Mitt spel blir att Barcelona vinner matchen till 1,72 hos No Account Bet!

Trevlig söndag!

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner
Odds: 1.72
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 20:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: