Speltips Barcelona – Sevilla 3/4: De är tillbaka!

Axel Sjödin Publicerat: 3 april 2022

Det blir ett riktigt toppmöte mellan ligatvåan Sevilla och ligatrean Barcelona på Camp Nou som avslutning på söndagskvällen.

Barcelona - Sevilla

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Även La Liga bjuder på en riktig kanonmatch under söndagen då ett formstarkt Barcelona har chansen att klättra upp på andraplatsen i La Liga efter en väldigt svag start på säsongen. Sevilla har varit fantastiska under långa delar av säsongen, men riskerar nu att halka ned ett par tabellplatser då storklubbarna har börjat hitta formen.

Barcelona kommer senast från en makalös vinst i El Clásico där de körde över Real Madrid med hela 4-0 på Santiago Bernabeu. Det var nog ingen som hade förväntat sig ett sådant resultat mot ett Real Madrid som har varit det klart bästa laget i Spanien sett över säsongen.

Det har nog inte gått någon förbi att Barcelona stegvis har blivit bättre och bättre under Xavis ledning och att de med sin stora satsning i januarifönstret har tagit ett stort kliv mot att komma tillbaka till toppen. Men att de skulle börja leverera såhär redan under vårkanten var det nog inte många som trodde i höstas.

Även om titeln är utan räckhåll för den här säsongen så står det klart att Barcelona är tillbaka. De har nu fem raka segrar i ligaspelet och lär vara hungriga på att bevisa sig även mot ligatvåan Sevilla.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sevilla är inne i en tuff period

Från att ha varit med i en titelstrid mot Real Madrid och ha varit en av favoriterna till att vinna Europa League så har det gått snabbt utför för Sevilla. Efter en sämre period i ligan så drog Los Blancos ifrån och nyligen så åkte de ut mot West Ham efter en väldigt fin insats från Londonklubben i returen av åttondelsfinalen.

Det kommer inte bli några titlar i år i alla fall och nu riskerar de istället att bli omkörda av både Barcelona och Atlético Madrid som båda verkar ha hittat formen nu under våren. Inför säsongen så hade de säkerligen varit väldigt nöjda med att hamna på en Champions League-plats, men det har varit en säsong som har lovat så mycket mer.

De är dock fortfarande obesegrade i 15 (!) raka ligamatcher, men alltför många av dessa har varit kryss för att de ska kunna vara med i någon titelstrid. De har nu tre raka kryss mot motstånd de rimligtvis borde besegra, vilket inte är lovande inför den väldigt tuffa bortamatchen mot ett pånyttfött Barcelona.

Vi spelar därmed på att Barcelona vinner, men kombinerar det med ett spel på över 2,5 mål för totalt 2.83 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona & över 2,5 mål
Odds: 2.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: