Speltips Barcelona – Villarreal 22/5: Öppen match

Axel Sjödin Publicerat: 22 maj 2022

Barcelona och Villarreal drabbar samman i en sen toppmatch i den avslutande omgången från La Liga.

Barcelona - Villarreal

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en väldigt händelserik säsong med både toppar och dalar för båda klubbarna. De avslutar nu sina respektive säsonger med en stormatch på Camp Nou där båda lagen kommer att vilja gå på sommarsemester med ett bra avslutande resultat. Medan Barcelona inte har något att spela för så är Villarreal ännu inte klara för Conference League då Athletic Club bara är en poäng bakom inför omgång 38.

Barcelona säkrade i sin tur andraplatsen under förra omgången efter en mållös match borta mot Getafe. Med tanke på den säsongsinledning som Barcelona hade så får man ändå säga att det är imponerande att de lyckas sluta på andra plats, även om många säkert hade önskat sig mer från spelet ute i Europa.

Under ett tag så såg Barcelona sådär ostoppbara ut igen under våren, men de föll ihop som ett korthus under april med tre raka förluster i ligan och en förlust mot de slutliga Europa League-mästarna Eintracht Frankfurt. De verkar dock ha hämtat sig igen och lär vilja visa upp sig inför hemmapubliken en sista gång.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Villarreal har Conference League-platsen i egna händer

Även Villarreal har som sagt haft en väldigt händelserik säsong, även om fokuset inte har legat på just La Liga. Som alla vet så stod de för en fantastisk insats i Champions League där de till och med gav Liverpool en match i semifinalen efter att ha slagit ut både Juventus och Bayern München dessförinnan.

Att de nu i den sista omgången slåss om att få spela Conference League nästa säsong kan såklart vara svårt att svälja för en del. Men det tar inget ifrån den spektakulära vår som Villarreal har stått för.

De gula ubåtarna hade chansen att försöka nå Europa League då de mötte Real Sociedad i förra omgången. Men trots att Francis Coquelin gav dem ledningen så lyckades La Real vända på matchen i andra halvlek, bland annat genom ett väldigt förlösande mål av Alexander Isak.

Det gör nu att Conference League är det enda internationella spel som Villarreal kan hoppas på och de får nog hoppas på hjälp från Sevilla, då en sista bortamatch på Camp Nou knappast är det man hade önskat sig i en avgörande match. Jag tror att detta kan blir en lite mer avslappnad match med ett Barcelona som vill gå framåt. Musten verkar ha gått ur Villarreal en aning och därmed tror jag att Barcelona tar hem detta, vilket vi också spelar på för fina 2.15 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner
Odds: 2.15
Bolag: Bethard
Spelstopp: 22:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: