Speltips Cádiz – Athletic Bilbao 15/2: Missvisande odds

Spelbloggare Publicerat: 15 februari 2021

Ett skrällbetonat spel blir det från Spelbloggare.se i samband med måndagens enda batalj från La Liga – Cádiz mot Athletic Bilbao. Men i vilken form?

Cádiz - Athletic Bilbao

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är extremt tätt på den undre tabellhalvan av spanska La Liga och pressen är stor en radda av klubbar, däribland just Cádiz och Athletic Bilbao. Givetvis med oväntat med de senare.

Athletic Bilbao är förvisso bara en position nedåt på den undre halvan, men alltjämt bara fyra poäng (om än med färre matcher spelade) till det röda tabellområdet. Cádiz är flera platser nedanför, men bara en pinne skiljer lagen åt och de känner således ännu lite större press.

Framförallt är formen också katastrofal för Cádiz, som på de fem senaste matcherna släppt in 15 mål och på dessa plockat blott en pinne. Senast blev det en 1-4-förlust borta mot Alexander Isaks Real Sociedad.

Bättre, om än långtifrån bra, ser det ut för Bilbao. Det blandas friskt och man har, med nöd och näppe, klarat sig vidare i cupspelet. Det tenderar att vara upp och ner från vecka till vecka och det är således svårt att sia vilket lag vi får se här ikväll.

Positiva besked för gästerna är att skadesituationen lättats upp – nu saknas enbart Peru Nolaskoain samt Iñigo Vicente. Detta medan Cádiz har en fullmatad lista med indisponibla spelare; Augusto Fernández, Jens Jonsson, Carlos Akapo, Luismi Quezada samt Marcos Mauro. Därutöver är José Mari och Álex Fernandez tveksamma.

Plusspel på Cádiz

Vi är fullt medvetna om att Cádiz visat upp katastrofal form på sistone. Att lämna förtroendet i deras händer kan således anses något tveksamt, men till rådande siffror ska det ändå inte vara mycket till snack om saken.

Viktiga faktorer att understryka är att det enbart är en poäng som skiljer lagen åt i tabellen, att Cádiz har fördel av att spela på hemmaplan och att Athletic Bilbao inte vunnit på åtta raka bortamatcher i seriespelet. Av totalt tio har blott en vunnits.

Och här, ja, oddset för den raka tvåan står i 2,10. Det har vi svårt att köpa som rimlig förutsättning inför vad som komma skall.

Därför rekar vi Cádiz +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen 1X – till fina 1,85 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – få upp till 1 250 kr i spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Cádiz +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,85
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: