Speltips Cadiz – Villareal 25/10: Fördel bortalaget

Martin Efvergren Publicerat: 24 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Nykomlingen Cadiz skrällde rejält mot Real Madrid senast och nu väntar ett nytt toppmotstånd i Villareal. Underskattning bör inte kunna bli en faktor i det här mötet och det talar till favoritens fördel.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Cadiz, som slutade på andra plats i Segunda Division förra säsongen, har fått en fin start i den högsta divisionen. Framförallt är det förstås förra helgens insats som sticker ut då man lyckades besegra de regerande mästarna med 1-0 på bortaplan.

Förutom den skalpen så har man även besegrat Huesca och Athletic Bilbao. Därutöver har man förlorat mot Osasuna och Sevilla samt kryssat mot Granada. Därmed har man samlat ihop tio poäng efter sex spelade matcher.

En poäng mer står Villareal på efter lika många matcher. Deras enda förlust så här långt kom i bortamötet mot Barcelona och därtill har man kryssat mot Huesca och Atletico Madrid samt vunnit mot Eibar, Alavés och senast mot Valencia med 2-1.

I torsdags gick man in i Europa League då Sivasspor stod för motståndet hemma på Estadio de la Cerámica och det blev en målrik tillställning där turkarna vägrade ge sig men Villareal lyckades ändå till slut vinna med 5-3.

Villareal är på rätt väg

Alvaro Cervera Diaz har lett sitt Cadiz sedan 2016 och under förra säsongen bar den kontinuiteten frukt. Mycket tack vare en solid defensiv lyckades man säkra avancemang till La Liga med fyra poängs marginal ner till trean Real Zaragoza.

Segern mot Real Madrid förra helgen gav eko i fotbollsvärlden och frågan är nu hur väl man kommer lyckas följa upp en sådan urladdning. Självförtroendet är sannolikt på topp men det är inte sällan som fotbollsspelare underpresterar i matchen efter ett sådant ”personbästa”.

Villareals favoritskap har i alla fall sjunkit i och med Cadiz skräll senast och det kan vara en fördel för Unai Emerys gäng som, möjligen bortsett från 4-0-förlusten mot Barcelona, har inlett övertygande.

Offensivt var Villareal ett av ligans främsta lag förra säsongen medan defensiven var den uppenbara akilleshälen. Emery är ny för den här säsongen och efter sex spelade matcher går det generellt att skönja en något stabilare försvarsmässig grund med senaste EL-matchen som ett undantag. Man tycks trots allt vara på rätt väg.

Matchen mot Valencia senast var spelmässigt jämn men tack vare den offensiva spets som finns i laget, i kombination med ett allt bättre försvarsspel, kunde man gå segrande.

Cadiz har visat att man håller La Liga-klass och att de lär komma att bli svårslagna för alla lag i den här serien. Likväl bör man, om man ser till truppen på pappret, inte ha någon högre målsättning än att klara kontraktet.

Villareal är det bättre laget av dessa två men de lär inte, likt Real Madrid senast, underskatta den här nykomlingen. Villareal har goda möjligheter att blanda sig i den absoluta toppstriden den här säsongen och min bedömning är att man högst sannolikt kommer att fixa tre poäng i det här mötet och det till ett klart spelvärt odds.
Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Villareal vinner
Odds: 2.17
Bolag: Casumo
Spelstopp: 15:00, söndag 25 oktober 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: