Speltips Cadiz – Villarreal 1/9: Tuff nöt att knäcka

Axel Sjödin Publicerat: 1 september 2023

Cádiz välkomnar Villarreal till Nuevo Mirandilla på fredagskvällen för La Liga-omgångens första match.

Cádiz - Villarreal

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Helgens La Liga-omgång inleds på Nuevo Mirandilla då Cádiz ställs mot ett Villarreal i poängbehov. Cádiz har öppnat säsongen någorlunda starkt med fyra poäng på de tre inledande matcherna, en mer än vad gästande Villarreal har lyckats skrapa ihop under samma period.

Motståndet har emellertid inte varit det lättaste för Villarreals del, som redan har hunnit beta av två stormatcher i de tre första omgångarna. Men båda stormötena har slutat i förlust, vilket inte var starten de hade önskat sig. Real Betis kom undan med segern på La Cerámica efter ett avgörande i den 95:e minuten, och det blev dramatik även när Barcelona gästade i den senaste omgången.

Det blev en galen match med sju mål, där Villarreal först hamnade i ett tvåmålsunderläge med bara kvarten spelad. På ett imponerande vis lyckades de hämta upp och vända till 3-2 i början av andra halvlek, men innan matchen fick Barcelona chansen att ge svar på tal och det blev till slut 3-4 i gästernas favör.

Det blev således ännu en tung förlust för de gula ubåtarna, men de lyckades i alla fall vinna deras senaste bortamatch mot Mallorca, vilket verkligen inte är en garanterad trepoängare för något lag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cádiz kommer inte att ge bort något gratis

Även Cádiz har hunnit förlora mot Barcelona för ett par veckor sedan, men har i övrigt plockat fyra poäng mot de förväntade bottenkonkurrenterna Alavés och Almería. I den senaste matchen hade de dock förmodligen hoppats på mer, då de gick in i tilläggstid med en 1-0-ledning och en man mer på plan. Men efter en slarvig rensning så kunde Almerías Kaiky Fernandes bomba in kvitteringen i den 95:e.

Återigen är det en stabil defensiv och ett lågt stående försvar som ligger bakom Cádiz framgångar, och de lär knappast frångå den spelidén när Quique Setiéns Villarreal kommer på besök. Cádiz lyckades också nästan nolla Barcelona på bortaplan, även om katalanerna hade sina chanser, men den sprack till slut i den 82:a minuten.

Villarreal kommer inte att få det lätt att luckra ett lågt stående Cádiz framför sin hemmapublik, och även om de kommer från en väldigt målrik match senast så tror jag att detta mycket väl kan bli målsnålt. Underspelet har suttit i samtliga tre matcher som Cádiz spelat hittills och för 1.93 gånger pengarna hos Expekt spelar vi på att även denna slutar med under 2,5 mål.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta 1500 kronor i gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.93
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:30, fredag 1 september
TV: 
Stream:  TV4 Play