Speltips Celta Vigo – Atletico Madrid 17/10: Vägskäl

Simon Pålsson Publicerat: 17 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Atletico Madrid är favoriter borta mot Celta Vigo och behöver tre poäng för att inte tappa mark i jakten på toppstriden i La Liga. Vi rekar den 17 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det var många som höjde ordentligt på ögonbrynen när Luis Suarez skrev på för Atletico Madrid. Det var en spelare som många inte hade tänkt var aktuell för en klubb som Atletico Madrid, men som kändes helt rätt, och helt given, när han väl blev klar för klubben.

Jag, och många med mig, såg plötsligt Atletico Madrid som en seriös utmanare till den spanska ligatiteln under säsongen. Men faktum är att man inte alls fått det att flyga. Trots att man förstärkt offensiven har Atletico Madrid nu två raka 0-0-matcher bakom sig och måste ses som en liten besvikelse nu.

Tre matcher och fortfarande ingen förlust är helt enligt planen. Atletico Madrid har trots allt 19 raka matcher i La Liga utan att man förlorat. Det är liksom ett normalläge för det här laget. Men att man inte får det att lossna målmässigt oroar en aning. 6-1-matchen mot Granada framstår alltmer som en slump.

Nu möter Atletico Madrid hur som helst Celta Vigo på bortaplan, ett lag som har två raka klara förluster och bara fem poäng på fem omgångar. Det mesta talar för att laget åter blir ett bottenlag. Det är den typen av motståndare som Atletico Madrid måste lära sig att faktiskt slå.

Odds på La Liga

Atletico Madrid har egentligen inte haft så mycket att skylla på under inledningen och Diego Simeone har kunnat formera i stort sett bästa lag i samtliga sina matcher, med undantag för en eller ett par spelare som inte har varit fullt tillgängliga.

Men inför matchen mot Celta Vigo är det egentligen bara Sime Vrsaljko som står utanför laget. I övrigt kan Atletico Madrid formera sin starkaste elva, och med Luis Suarez med i truppen ska man ha en offensiv som blir enormt svår att stå emot. Trodde många. Nu är frågan om det kan lossna igen.

Celta Vigo har det klart värre beträffande spelare som inte kan vara med. Sergio Alvarez, Ruben Blanco, Kevin Vazquez och Hugo Mallo står som skadade inför matchen. De tre första spelarna har inte kunnat spela något i år. David Junca kan också, om det vill sig illa, missa matchen mot Atletico Madrid.

Atletico Madrid vinner spelas nu till 1,78 gånger såsen hos Betsson. Nu måste det verkligen ta och lossna för det här laget.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 1,78
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 17 oktober 2020
TV:  [cmorelive5]
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: