Speltips Celta Vigo – Cadiz 17/9: Bottenmöte

Simon Pålsson Publicerat: 17 september 2021

Det är bottenmöten på alla håll och kanter i Europa fredagen den 17 september 2021. Celta Vigo spelar bland annat hemma mot Cadiz i La Liga.

Celta Vigo - Cadiz

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I Tyskland ska det spelas bottenmöte mellan Hertha Berlin och Greuther Fürth, i Premier League ska Newcastle United och Leeds United försöka ta sin första seger och i Spanien ska två andra segerlösa lag ta sig an varandra på fredagskvällen.

I det fallet handlar det om Celta Vigo som jagar tre oäng hemma mot Cadiz, där det enkelt kan konstateras att säsongsinledningen varit en besvikelse för båd alagen.

Celta Vigo har haft en tuff lottning med matcher mot Athletic Bilbao, Real Madrid och Atletico Madrid redan. Att man förlorade alla tre matcherna är egentligen ingen större fara på taket, det kan rent av anses väntat. Men det innebär också att Celta Vigo inte har det i sig att överprestera riktigt än. Det i sig är inte särskilt lovande.

Annars kan man ha med sig att Celta Vigo har en poäng, borta mot Osasuna. 0-0-mötet kan anses som en besvikelse med tanke på att det var den bästa chansen till en trepoängare på pappret.

Nu möter Celta Vigo trots allt ett Cadiz som man vunnit tre raka hemmamatcher mot på 2010-talet och som man därmed har goda minnen från att möta, även om det inte har skett så där jätteofta när lagen inte spelat i samma division särskilt ofta.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cadiz är svårslagna

Det såg i inledningen av säsongen ut som att Cadiz var ett svårslaget lag, med 1-1 mot både Levante och Real Betis precis i början. Men sedan föll man hemma mot Osasuna med uddamålet och nu senast blev Real Sociedad aningen för svåra i en 0-2-förlust, också det på hemmaplan.

Förlusten blev dyrköpt dessutom, med tanke på att Cadiz fick en spelare utvisad. Juan Cala, som fick två gula kort under andra halvlek, är därmed avstängd och spelar inte mot Celta Vigo.

Faktum är att båda målen mot Real Sociedad släpptes in under matchens sista 20 minuter och fram till dess gjorde man det helt okej.

Oförmågan att vinna är slående för båda dessa lag och det ligger till grund för det spel vi vänder oss mot nu. Spelbolagen har Celta Vigo som enorm favorit, men det tycker jag är direkt överdrivet.

Cadiz +1 (asian handicap) spelas till 1.91 gånger insatsen hos 888sport. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsvinst för Celta Vigo. Det här känns som ett överraskande högt odds.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Cadiz +1 (asisan handicap)
Odds: 1.91
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00, fredag 17 september 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: