Speltips Celta Vigo – Granada 27/7: Ångestladdat

Axel Sjödin Publicerat: 27 september 2021

Två väldigt pressade lag möter varandra i en riktig sexpoängare nere i botten av La Liga när Celta Vigo tar emot Granada.

Celta Vigo - Granada

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen befinner sig efter sex spelade omgångar precis kring nedflyttningsstrecket på varsin sida om det. Celta Vigo hoppade i förra omgången upp ett par placeringar åtminstone då de fick sin första vinst för säsongen borta mot Levante med 2-0.

Vinsten må kanske inte ha varit den mest stabila och det var snarare Levante som skapade flest möjligheter, men Celta var laget som satte chanser och det är allt som räknas. Men hittills har vi inte sett mycket som tyder på att Celta Vigo skulle vara det lag som blev upphaussade inför säsongen.

Detta var säsongen som Chacho Coudet skulle ta nästa steg och utmana om Europaplatserna efter att hans framgångsrika offensiva 4-1-3-2 gav många lag problem förra säsongen och ledde laget till en åttonde plats i tabellen.

Celta Vigo var ett av få lag i Spanien som satsade mycket inför säsongen, men det verkar falla platt om inte Coudet kan styra upp det. För som det är nu känns Celta Vigo synade och genomskådade och de måste förändra något för att nå sin potential.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det ser inte ljust ut för Granada

Det är inte heller många muntra miner hos gästande Granada som ännu väntar på sin första trepoängare för säsongen. De har dock mäktat med tre kryss mot Villarreal, Valencia och mot Barcelona borta på Camp Nou medan de förlorat de enklare matcherna som mot Rayo Vallecano.

De har vid flera tillfällen tagit ledningen tidigt men inte kunnat hålla undan motståndarna och den nya tränaren Robert Moreno har redan börjat bli ifrågasatt. Under Diego Martínez avslutade de förra säsongen på nionde plats, precis bakom Celta Vigo faktiskt. Hittills har de dock likt hemmalaget inte alls sett lika farliga ut i år.

Det är alltså två klubbar som inte alls inlett säsongen som planerat och ifall Granada inte fixar sina uppenbara defensiva problem så kan de mycket väl stanna där nere i tabellen framöver också.

Hos spelbolagen är Celta Vigo väldigt klara favoriter, trots att de ännu inte övertygat alls. Deras enda vinst hittills var knappast imponerande och hittills har de förlorat alla sina tre hemmamatcher på Balaídos. Granada har också hållit jämna steg med motståndet i de flesta matcher även när de förlorat och därför känns ett spel på Granada med +0.75 asian som rätt väg att gå här för 2.05 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Granada +0,75 asian
Odds: 2.05
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: