Speltips Celta Vigo – Levante 21/2: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 21 februari 2022

Mittenlaget Celta Vigo tar emot tabelljumbon Levante i den 25:e omgången av La Liga. Matchen spelas måndagen den 21 februari 2022 med avspark kl 21:00.

Celta Vigo – Levante

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Celta Vigo inledde säsongen i La Liga ganska knackigt men har successivt höjt sig. Man har nu bara förlorat en av sina åtta senaste ligamatcher och har på de fyra senaste tagit två segrar och två kryss. Det ger att man står på 31 poäng efter 24 matcher och placerar sig i mitten av den något haltande tabellen.

Celta Vigos trend är med andra positiv. I den senaste ligamatchen på bortaplan mot bottenlaget Cadiz blev det emellertid bara en poäng då det mötet slutade mållöst. Dessförinnan besegrade man Rayo Vallecano med 2-0 hemma.

För jumbon Levante har det här varit en riktigt tung säsong, men kanske har man nu någonting på gång. För i onsdags svarade man för en rejäl skräll då man besegrade Atletico Madrid på bortaplan med 1-0. Den segern gör att man nu totalt skrapat ihop 14 poäng. Avståndet upp ovanför nedflyttningsstrecket är dock hela tio poäng.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med återvunnet självförtroende

Levante har endast vunnit två matcher i La Liga den här säsongen. Dessa två segrar har man tagit de fem senaste omgångarna och bortasegern mot Atletico Madrid i veckan gör att man äntligen har något positivt att bygga vidare på.

Ljusglimtarna har annars varit ytterst få den här säsongen. Paco Lopez, som hade lett laget sedan 2018, fick sparken i oktober och numera är det den unge italienaren Alessio Lisci som är huvudansvarig.

När Celta Vigo och Levante senast möttes i september var det alltså Paco Lopez som ledde Levante och den matchen slutade med en 2-0-seger för bortalaget Celta Vigo.

Celta gäller också som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak etta ges till ett odds omkring 1.65 gånger insatsen.

Levante har saknat många bitar den här säsongen, men den senaste tiden är det framförallt självförtroendet som varit det största problemet. Nu kommer man från en väldigt disciplinerad insats som gav tre poäng senast och med det i ryggen tror jag att man har möjlighet att stå upp på ett bra sätt även här.

Celta har en fin trend den senaste tiden. Framförallt har man varit solida bakåt och man har hållit nollan i tre av de fyra senaste matcherna. Totalt har det gjorts under 2.5 mål i fyra av deras fem senaste matcher.

Sammantaget gör detta att jag finner ett bra spelvärde på ett underspel på den här matchen. Till hela 2.00 gånger pengarna hos Betsson spelas att det kommer göras under 2.5 mål totalt.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, måndag 21 februari 2022
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: