Speltips Celta Vigo – Levante 30/4: Spansk fredagsfotboll

Simon Pålsson Publicerat: 30 april 2021

La Liga fortsätter med ett möte fredagen den 30 april 2021. Celta Vigo eller Levante? Det är frågan inför fredagens mittenmöte.

Celta Vigo - Levante

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det finns alla möjliga skäl att se fram emot fredagens spanska ligamöte mellan Celta Vigo och Levante, eftersom det är viktiga poäng som står på spel.

Visst, det kan kännas som ett avslaget mittenmöte som i praktiken inte gäller så mycket, men då tror jag att man är lite farligt snabb i att döma ut lagen bakom att avsluta säsongen starkt.

Faktum är att Levante inte har mer än åtta poäng till godo på Elche som är på nedflyttningsplats, men med fem andra lag emellan ska det extremt mycket till för att man ska tappa sitt kontrakt.

Däremot behöver Levante någon vinst till för att rent matematiskt känna sig hela säkra. Det är förmodligen dit man siktar i nuläget.

Men då ska man ha med sig att bortalaget har förlorat fem av sina sex senaste matcher, har allt annat än en lovande form och från början den här säsongen haft problem med antalet insläppta mål.

Celta Vigo siktar uppåt

Under inledningen på säsongen kändes det som att Celta Vigo skulle säsongen stora besvikelse, med tanke på att det inte var särskilt länge sedan som man gällde som en outsider till topplaceringarna. Då var man också med i striden om Europaplatser.

Under hösten var Celta Vigo istället fast förankrade i bottenstriden och ett tag kändes det rent av som att man inte skulle rädda säsongen.

Men under den senare delen av densamma har Celta Vigo rest sig, har ätit sig uppåt i tabellen till att nu ligga på den övre halvan. Med andra ord kan Celta Vigo pusta ut nu. Det gör också att man går in med kraft i mötet med Le vante.

Målspelet lockar på förhand, med Celta Vigo som drivande kraft till att det faktiskt blir mål i matchen.

Över 2,5 mål spelas till 1,80 gånger smeten hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:00, fredag 30 april 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: