Speltips Celta Vigo – Sevilla 17/10: Intressant möte

Axel Sjödin Publicerat: 17 oktober 2021

Celta de Vigo tar emot Sevilla som reser till Galicien för att försöka hämta hem tre poäng i jakten på Madridklubbarna.

Celta Vigo - Sevilla

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmalaget har haft en väldigt tuff start på säsongen där de haft rejäla motgångar. Celta Vigo förväntades vara med och slåss om Europaplatser på riktigt i år då de såg redo ut att ta nästa steg från fjolårssäsongens fina spel.

De behöll sina nyckelspelare och var en av få klubbar i Spanien som satsade på transfermarknaden där de bland annat lyckades knyta till sig den eftertraktade vänsterbacken Javi Galan från nedflyttade Huesca.

De har med andra ord alla förutsättningar för att fortsätta där de slutade förra året och kanske ta nästa steg, men än så länge har det inte alls sett ut som väntat. Det dröjde till den sjätte matchen innan de till slut vann sin första match. De två vinsterna mot Levante och Granada, som båda också har det tufft, är det som gjort att de lyckats klättra ut bottenträsket i alla fall.

Iago Aspas som var så viktig för klubben förra året har inte nått vårens nivåer och är en av faktorerna som håller tillbaka dem. Men det kan också vara Edoardo Coudet som blivit läst efter fjolårssäsongens framgångar då han har ett ganska specifikt sätt han vill att sin offensiva elva ska spela på.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sevilla har problem att hålla sig på en hög nivå

Gästerna har det gått bättre för och Sevilla är laget som jagar de båda Madridklubbarna och Real Sociedad som alla sitter på 17 poäng. Sevilla och Osasuna är lagen som jagar dem i tabellen, men har ett hopp på tre poäng upp till de tre delade ligaledarna.

Även Sevilla har lyckats behålla sina nyckelspelare då försäljningen av Jules Koundé aldrig blev av. Nyförvärvet Erik Lamela som ingick i en deal mot Bryan Gil har presterat finfint under säsongsöppningen. Sevillas säsongsinledning har dock varit lite svajig och trots att de kommit undan med vinster ibland så är det bara i ett fåtal matcher som den mot Valencia som vi fått se smakprov på hur vassa de såg ut i våras.

Nu senast förlorade de borta mot krisande Granada som fick ett tidigt ledningsmål som de höll i. Sevilla började inte komma igång förrän det var alldeles för sent och kopplades välförtjänt bort från toppstriden.

Men Sevilla blandar och ger och är har definitivt nått en betydligt högre nivå än vad Celta Vigo gjort under hösten. Oddsen för den raka tvåan här är faktiskt väldigt lockande med tanke på hur tafatta Celta Vigo har varit, även i matcher de vunnit. För 2.33 hos Campobet spelar vi alltså på Sevilla vinner matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner
Odds: 2.33
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:15
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: