Speltips Elche – Atlético Madrid 1/5: Ångestladdat möte

Spelbloggare Publicerat: 30 april 2021

Botten mot toppen. Desperation. Elche mot Atlético Madrid kan vara en av årets, på förhand, mest ångestfyllda matcher. Vi rekar med speltips inför vad som komma skall. Häng med!

Elche - Atletico Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här

Känner ni av ångesten?

Atlético Madrid håller på att sjabbla bort sin serieledning i den absoluta slutspurten. Elche lever i gränslandet mellan överlevnad i och nedflyttning från det spanska finrummet, La Liga. Detta med blott fem omgångar kvar av säsongen.

När Elche för en vecka sedan väjde undan Levante, väcktes hoppet om fortsatt spel i La Liga på allvar till liv. Nu återfinns de på platsen som tredje jumbo, precis under säker mark och med så lite som en poäng upp till Real Valladolid närmast. Klarar de av att skramla ihop tillräckligt bra resultat för att lösa uppgiften?

För Atlético Madrid är känslan att man håller på att tappa greppet – från att ha lett serien någorlunda tryggt, till att nu ha så lite som två pinnar ner till både Real Madrid och Barcelona samt tre till uppstickaren Sevilla. Senaste torsken mot Athletic Bilbao har onekligen höjt stressnivåerna inom laget.

Elches styrka: hemmaspelet

Med tre så pass tunga poäng på spel kan vi räkna med en brutal kamp ute på Estadio Manuel Martínez Valero – två lika desperata lag, om än i olika ändar av tabellen.

På spelfronten ställer vi oss tveksamma till om Atlético Madrid, som verkligen skakats om de senaste veckorna, ska betraktas som så pass stora favoriter sett till förutsättningarna. Faktum är att laget inte vunnit på fem (!) bortamatcher i följd och på dessa är den samlade målskörden på så lite som två baljor. Under all kritik.

Samtidigt har Elche steppat upp rejält och hemmaspelet är det som väckt hopp i klubben – sex raka utan torsk; tre vunna och tre oavgjorda. Med en lagom stor dos av desperation, ser vi i alla fall framför oss ett hemmalag som stretar emot väl.

Vårt speltips inför matchen blir Elche +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med max uddamålet – till 1,67 x insatsen hos spelbolaget LeoVegas, som dessutom har en riktigt trevlig bonus att bjuda på.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här

Speltips:

Speltips: Elche +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,67
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: